Harc a bajnoki címért: Elsősorban magunkra kell koncentrálni, de……

Tiszlavicz Luca

Miért érdemes ellátogatni vasárnap Gyöngyöshalászra? Az utolsó előtti fordulóban együttesünket fogadják és tovább folyik a harc a bajnoki címért. A csapat tagjai egyet értenek abban, hogy számunkra csak a győzelem elfogadható

Montvai Tibor: Mindenképp nyernünk kell Gyöngyöshalászon és bízni abban hogy az Egerszalók pontot szerez! Elsősorban magunkra kell koncentrálni!

Sebe Attila: Kemény mérkőzésre számítok. A Gyöngyöshalász egy kellemetlen csapat főleg hazai pályán ezt a tavaszi eredményeik is mutatják. Viszont nekünk mindenképpen a győzelem az elfogatható, hogy megmaradjon az esélyünk az első hely megszerzésére. Úgy gondolom ha hozzuk a játékunkat nem kétséges a győzelem!

Bollók Gábor: Reményeim szerint vasárnap egy jó állapotú pályán, jó mérkőzésen elhozzuk halászról a 3 pontot! Biztos vagyok benne, hogy az elejétől ráerőltetjük ellenfelünkre a mi akaratunkra, ha ezt sikerül elérni, akkor eredményesen zárhatjuk a hetet. Nem becsüljük le az Gyöngyöshalászt, de csak a győzelem az elfogadható számunkra. Bízom benne, hogy a mérkőzésre kilátogatók örömmel térnek haza egri siker után!

Vélemény, hozzászólás?