Az év egyik legfurcsább meccsén nyertünk Halászon

Tiszlavicz Luca

Miért is írtam ezt címnek? Magam se tudom. De tényleg érdekes érzése volt az embernek, hiszen egy jó kis együttes ellen játszhattunk Halászon, remek körülmények között. De valahogy fejben mi technikai munkatársak nem voltunk Halászon. Én többet telefonáltam mérkőzés közben mint eddig életem során. A játékosok a pályáról és a cserék is folyamatosan a tekintetemet keresték. Ami azért valljuk be az első félidőben mindent elárult. Hisz Egerben olyan eredmény volt addig, ami nekünk nagyon megfelelt volna, hisz ahogy a telefon másik végén örömködő egri drukker is mondta: Zsolti ez az a Baji be.aszta! Mi egyébként már az első félidőben lerendeztük a mérkőzést. A nagy meleg ellenére is jól játszottunk és vezettünk is 2-0-ra. Hozzáteszem ellenfelünknek is volt pár szép tetszetős támadása, amiből akár gól is születhetett volna. Hordós Dániel együttese előtt is le a kalappal.

Az első félidőben nem mentek be a fiúk az öltözőbe, de velem folyamatosan próbáltak kommunikálni. Tartottam magam, mert nem akartam, hogy erre koncentráljanak a srácok. Eddig egyébként nem is tudtak ők se semmit. EDDIG! A második félidőben beindult sajnos a gyöngyösi henger és ekkor már a halászi szurkolók sem feledkeztek meg rólunk és ellenfelünkről is. A hazai szurkolók ekkor már többet foglalkoztak a gyöngyösi meccs eredményéve mint saját csapatukkal. Ne erőlködjetek srácok,már 4-1. Minek szaladsz? Már 5-1! Ekkor érezhető volt, hogy a mieink sem erőltettek semmit, de egy gólt még szereztünk és végül magabiztosan 3-0-ra nyertünk. Azt gondolom, le a kalappal a fiúk előtt, hisz tették a dolgukat. Nem sikerült előzni, de ne felejtsük el egy forduló még hátra van. A sportban pedig bármi megtörténhet.

Akár az is amit a halászi szpíker a meccs végén mondott: Hogy ősszel ismét találkozunk! Egyébként mindenki döntse el maga, hogy ez mennyire volt sportszerű.

Jegyzőkönyv: 

Gyöngyöshalász–Eger SE 0–3 (0–2)
Gyöngyöshalász, 130 néző. V.: Pádár Szabolcs (Lovas, Forgó).

GYÖNGYÖSHALÁSZ: Kovács T. –  Szalai (Galó K., 79.), Csirmaz, Lehótszky, Lengyel – Harmat, Sőregi (László, 88.), Szurdoki P., Szilágyi E. – Fülöp V., Oláh M. Játékos-edző: Hordós Dániel.

EGER: Bollók – Dóczi (Dorkó, 68.), Sebe A., Lakatos, Szövetes – Farkas K. (Balogh M., 80.),  Kaló, Antal (Árvai, 72.), Gresó (Sebe M., 80.) – Szucsik (Podolecz, 80.), Montvai. Edző: Csuhay József.
Gól: Montvai (6.), Lakatos (24.), Árvai (77.).

Csuhay József: – Nyertünk.

Vélemény, hozzászólás?