Brutális hét volt, de végre visszatértünk a Szentmarjayba

A mai nappal lezárul egy igen kemény hét a futballistáink számára, melynek végkifejlete a holnapi DVTK II. elleni edzőmérkőzés lesz 10.30-tól a Szentmarjay Stadionban. Ahova a mai nappal visszatért együttesünk és a délelőtti edzésen már ismerkedhettek a fiúk a pályával.

A héten Vígh Ferenc vezetőedző napi két edzésen izzasztotta Lakatosékat. Nem volt egyszerű dolguk a játékosoknak, de végig érezhető volt mindenki tudja a feladatát. Keményen dolgozunk azért, hogy elérjük céljainkat. Volt itt a programban minden. erősítés, futás, szenvedés és persze játékos feladatok is. Mindenkinek egy cél lebeg a szeme előtt, méghozzá az NBIII. Hisz a következő a szezonban oda kell érnünk.

A keretünk már majdnem teljes, a mai napon csak Benke Norbert, Dóczi István  és Fekete Viktor nem edzett a többiekkel. Előbbi hamarosan elkezdheti az edzéseket sérülését követően, utóbbi pedig a válogatottnál szerepel a hétvégén. Dóczi pedig pihenőjét tölti.

Holnap egy edzőmeccs vár a srácokra, hétfőtől pedig jöhetnek az újabb izzasztó edzések. Valamin szerdán a frissen NBIII-ba feljutó Tiszafüreddel fogunk megmérkőzni, idegenben 18.00-tól.

 

Vélemény, hozzászólás?