Felkészülés: Egy győzelem és egy vereség a mai mérleg

Fotó: Tiszlavicz Luca

Eger SE – Eger SE II. 2-0 (1-0)

Gól: Nagy Gergely, Vígh Ferenc

Eger: Bukta Krisztián – Balogh Martin, Dóczi István, Vígh Ferenc, Palágyi Milán – Szucsik Ádám, Bálint Csanád, Révész András, Nagy Gergely, Fónagy Marcell – Molnár András

A mai nap első edzőmérkőzésén a nagy meleg rányomta a bélyegét a játékra. Nehezen mozdultak a fiúk és túl nagy iram nem volt a találkozón, de hajtottak becsülettel a srácok a negyven fokban. A játékot az ESE fiataljai irányították, míg Szabó Béláék többnyire védekeztek. Az első félidőben Nagy Gergely szerzett vezetést, majd ezt Vígh Ferenc csapatunk játékos-edzője duplázta meg. A mérkőzés elérte célját. A fiatalok 90 perces meccsterhelést kaptak. Révész Andrást külön érdemes kiemelni. Nagyon jól mozgott a legfiatalabb játékosunk.

Eger SE – Somos SE 0-4 (0-1)

Eger: Bollók Gábor – Farkas Krisztián, Komlósi Ádám (Mikolka Márk), Lakatos Béla, Debreczeni Dávid – Dobos Attila, Titkó Krisztián, Gresó Mátyás, Vajda Ákos( Sebe Márk), Antal Zsolt – Busai Barna

Az első félidőben egyáltalán nem látszott az osztálykülönbség a két csapat között. Igaz a vendégek szerezték az egyetlen találatot, de nekünk is több helyzetünk akadt, amik sajnos kimaradtak. Sajnos az látható volt, hogy nagyon pontatlanok voltunk és sokat is hibáztunk, de az pozitív volt, hogy Komlósi Ádám megmutatta miért is igazoltuk. Nagyon magabiztos volt a védelem közepén.

A második félidőt pedig jobb hamar elfelejteni, vagy legalább tanulni belőle. Nagyon sok hibával játszottunk, a Somos teljes mértékben felénk nőtt, sokkal frissebbnek tűntek mint a mieink. Ezt három góllal meg is büntették. Több edzőmérkőzésünk nem lesz. legközelebb 12-én a Magyar Kupában lépünk pályára.

Fotó: Tiszlavicz Luca

 

 

Vélemény, hozzászólás?