Utánpótlás: Egy győzelem és három vereség az NB-s bajnokságokban

 

NB II – Észak-Keleti csoport:

Balmazújváros – Eger SE U15. 1-0 (0-0)

Eger SE: Császár – Simon P. Lates A, Nagy R. Molnár B. –Simon L. (Bangó M ) – Zay D. (Fajcsák L.) Varga Sz. Gulyás B. Bacsó D.- Bóta M.

Lengyel Lajos: Az első félidőben fegyelmezett védekezés mellett, három nagy lehetőséget hagytunk ki kontrák után, amelyekkel nyerni tudtunk volna. A második félidő elején egy elkerülhető gólt kaptunk, és mivel edzéslátogatottságunk nagyon gyér volt, erőben nem tudtunk újítani.

Jók: Nagy R. Varga Sz.

Balmazújváros – Eger SE U14 3-0 (3-0)

Eger SE: Nagy D. – Koós M.(Jordán T.), Rácz D., Szabó K., Laki B., Hammer B., Terjék D., Kovács Á., Bozó K., Bukucs G., Kovács B., Duró Zs.

Székely Károly: Az első félidőben kicsit megilletődötten , félénken játszottunk.A második félidőben sikerült megértetni a gyerekekkel, hogy játszunk bátran, valamint a labdakihozatalokat oldjuk meg. Ekkor már gólt nem kaptunk. Sajnos a támadásokhoz nem tudtunk felérni, így nem sok veszélyt jelentettünk a kapujukra. Ellenfelünk ügyes, jó felépítésű játékosokból állt, nálunk hat fiatalabb gyerek szerepelt. Annak örülök, hogy ezek a fiatalok akik életük első meccsüket játszották, boldogan jöttek és nem okozott nekik gondot, hogy kikaptunk, máskor is szívesen jönnek. Igaz azzal szembesültek, hogy ez már más kávéház és nem Bozsik Program. Egyénileg Nagy Dávid kapusunk kiemelhető. Bravúrosan védett. A mezőny legjobbja volt, de a kidobásokat és a kirúgásokat neki is nagyon gyakorolnia kell. Idősebbeknél egy két embertől többet várnék, azonban a kicsiknek volt egy két szép megmozdulások.A második félideji játékra kell építkezni és abból kell tovább fejlődnünk.

 

NBIII – Közép B csoport:

Eger SE (U19)- UTE B 2-3  (2-1)

Eger:  Takács D. – Simon D., Csuhay M., Bálint Cs., Berencsi M., Fónagy M., Molnár A., Gyetvai M., Eged A., Bocsi B., Fehér J.

Gól: Bálint Csanád(2)

Pápai Zoltán: Sajnos egy nyerhető mérkőzést buktunk el úgy hogy 2:0-ra is vezettünk az első játékrészben,a másodikban nem sikerült lezárni pedig nagy lehetőségünk lett volna rá.Nagyot küzdöttek a srácok,a végére nagyon elfáradtunk így kicsúszott a pontszerzés  is a kezünkből.

 

Eger SE (U19)- UTE B 3-1 

Eger:  Ardai Á. – Révész A., Gáspár M., (Farkas K.),Trenka D., Csillag A., Molnár K.(Halász D.), Terjék B., Kis Szemán P.,(Juhász B.), Kovács M., Juhász L., Ladányi B., Sugár P.

Gól: Kovács M(2), Kis-Szemán P.

Montvai Tibor: Ma nagyszerű teljesítménnyel rukkoltak ki a srácok ,igazi csapatként funkcionálva ,jó egyéni teljesítményekkel! Pici hiányérzetem csak a sok kihagyott lehetőség miatt lehet de a mai játék bizakodásra ad okot a jövőben!

Vélemény, hozzászólás?