Magyar Kupa: Ismerd meg ellenfelünket a Testvériség gárdáját

Mint arról már beszámoltunk a Magyar Kupa országos főtábláján a Testvériség együttesét kapta együttesünk. Szeptember 20-án 15.00-ás kezdettel a Szentmarjay Tibor Városi Stadionban fogadjuk majd az ellent.

A csapat eddig 4 fordulón van túl a bajnokságban egy győzelem mellett, kétszer játszottak döntetlent és egyszer kikaptak. Ami annyira nem is rossz teljesítmény, hiszen csak a bajnokesélyes REAC gárdájától kaptak ki 2-0-ra és többnyire eddig élmezőnybe tartozó csapatok ellen játszottak. Az előző szezonban egyébként a hetedik helyen végeztek a bajnokságban. A mostani kupasorozatban a Fővárosi Vízművek és a Unione FC testén keresztül kvalifikálták magukat a főtáblára.

Az együttes nagyon mozgékony és gyors játékosokkal rendelkezik, ennek megfelelően is játszanak. Akikre érdemes lesz figyelnünk az a jó bal lábbal és rúgótechnikával rendelkező Pálmai Zsolt. Ő a Vasasban kezdte a pályafutását, a Testvériség előtt pedig a REAC NBIII-as gárdájában is játszott. Rajta kívül gyors játékosnak számít a szintén REAC-ból érkező Hornok Dávif aki mindösszesen 19 esztendős. A másik 19 esztendős futballistájuk László Bence aki a középpálya motorja.  A fiatal játékos szintén a Vasasban nevelkedett.

Egyik legmagasabban jegyzett játékosuk a rutinos Kollár Zsolt. A 37 esztendős futballista a Budaörs és a Veszprém csapataiban közel 70 NBII-es meccsen lépett pályára, mi több játszott többek között a Siófok, a Győr valamint az MTK elleni Ligakupa meccseken is. Kollár általában a csapat szabadrúgás lövője. Kollár Kecskeméten nevelkedett.

Rajtuk kívül pedig olyan fiatalok alkotják a keretet akik többek között az Újpestben, a Kispestben vagy épp a Vasasban nevelkedtek.

 

Vélemény, hozzászólás?