Szakál Csaba mindhárom korosztálya esélyesként vág neki a Kölyökligának

Az előző héten a kicsiknek, most pedig már a nagyobb korosztályoknak is elkezdődik a Kölyökliga szezon. Az U12, U11 és U10 csapatunk is esélyesként várja az idei évadot, melynek első fordulójában Budapesten lépünk pályára, ahol a Gloriett és az ASI együttesei lesznek ellenfeleink.

Szakál Csaba vezetőedző természetesen most is írt nekünk beharangozót.

Őszintén szólva nagyon várom az első, őszi Kölyökliga fordulónkat. Mindhárom korcsoportban Budapestre látogatunk vasárnap. Ellenfeleink az ASI Dinamo Star SE és a Gloriett SE csapatai lesznek. Mindhárom korosztályban jó csapatnak számítanak ellenfeleink. Több tornán és az eddigi Kölyökliga kiírásokban is rendre találkoztunk már velük. Mondanom sem kell, hogy nagyszerű dolog lenne 6/6 győzelemmel kezdeni az első fordulót, de ami ennél is fontosabb, hogy a fiúk a legjobb tudásuk szerint, nagy játékkedvvel, felszabadultan játszanak a pályán.

Az U10-es csapatban sajnos két alap emberünk is hiányozni fog, de biztos vagyok benne, hogy a többiek is mindent elfognak követni annak érdekében, hogy a játékunk figyelemre méltó legyen. Az U11-es korosztályban is vannak betegeinek, hiányzóink, de itt nagyjából teljes kerettel tudunk elutazni. U12-nél a csapatkapitányunk játéka kérdéses még, sajnos egy nagyon nagy monoklival küszköd jelenleg. Ami jellemző lesz ebben az évben, hogy minden korosztályban felfelé fogunk versenyeztetni. Ez már a hétvége folyamán is így lesz, hiszen az U11-ből 4-5 játékos is csatlakozni fog a legnagyobbakhoz. Továbbá ketten az U9-ből is felfognak játszani az U10-es korosztályhoz. Így volt ez tervezve az U10-nél is, hogy négyen csatlakoznak majd az egyel nagyobbakhoz, de sajnos a hiányzók miatt ez most nem kivitelezhető. Viszont az elkövetkező fordulók során biztos, hogy így lesz. Mindezt azért, hogy minden játékosunknak a legjobb lehetőség legyen biztosítva a fejlődése szempontjából.

Vélemény, hozzászólás?