Remek bemutatkozás a regionális NBI-es bajnokságban

Remekül sikerült a bemutatkozás a fiatalabb korosztálynak az NBI-es bajnokságban. Tudtuk, hogy jó kis csapatunk van, tudtuk, hogy ez a bajnokság akár rólunk is szólhat. De nem lesz könnyű dolgunk, hiszen ez a keret fogja játszani az U13-as meccseket is, így azért látszódik, hogy nem vagyunk sokan. Ennek ellenére magabiztos sikert arattunk. A keret másik fele az idősebbek között játszott. Sajnos az eredményen ez meg is látszódik, hogy a fiúk életükben először játszottak ekkora pályán 11-11 ellen. Még 8+1-es meccsük is alig volt. Ennek ellenére büszkék vagyunk rájuk is.

U-12 I. osztály Észak-Kelet 3. forduló

SALGÓTARJÁNI BTC – EGER SE 1-4 (0-2)

Egri gólszerzők: TARI B.(3), BRIZ CS.

Eger: Egyed Dániel – Grassi Elia, Németh Gábor, Molnár Gábor, Ferenczi Soma, Hegyi Zalán, Briz Csongor, Tari Bendegúz, Fükő Dominik. Csere: Mester Csanád

Szakál Csaba: Túl vagyunk az első háromnegyed pályás, bajnoki mérkőzésünkön is. Keretünk szűkös volt, hiszen az U13-as korosztályt is mi játszottuk le és oda tízen is feljátszottak. A találkozót parádésan kezdtük. A középkezdés után azonnal letámadott minket a Salgótarján és ezt ki is használtuk. Rögtön kiugrattuk a jobb oldalunkat a visszapasszolt labdával és már a 17. másodpercben kapus elleni ziccert hibáztunk kb. 4-5 méterről nagyot védett az ellenfél kapusa. Helyzetek sokaságát alakítottuk ki. Az egész mérkőzésen a mi akaratunk érvényesült. Nagyon fegyelmezetten játszottunk és óriási nyomást gyakoroltunk az SBTC-re. Bátran kijelenhetem, hogyha az összes kapus elleni lehetőségünket értékesítjük, akkor a végeredmény két számjegyű lett volna. Védekezésünk egyénileg és csapatszinten is maximálisan rendben volt. Ezt az is bizonyítja, hogy ellenfelünknek egy kapura lövése volt az egész mérkőzésen. Ez viszont sajnos gól lett. Egy pillanatig sem engedtük kibontakozni a Tarjánt. Nagyon magabiztos győzelmet sikerült aratnunk az első bajnokinkon. További sok sikert kívánok az SBTC csapatának! Gratulálok a csapatomnak!

U-13 I. osztály Észak-Kelet 3. forduló

SALGÓTARJÁNI BTC – EGER SE 16-0 (10-0)

Egri gólszerzők: –

Eger: Czipó Bence – Antal Donát, Barta Sámuel, Tóber Martin, Kanalovics Márk, Duró Zsombor, Huszár Gergő, Bozó Zsombor, Magyar Domonkos, Kósa-Szánthó Magor, Neznovics Noé

Szakál Csaba: Egy évvel fiatalabbként veszünk részt a bajnokságban. Ami ennél is fontosabb, hogy jóformán még 8+1-es mérkőzést se játszottunk. Ebben a bajnokságban viszont 11 a 11 ellen, nagy pályán, 7×2 méteres kapura kell helytállnunk hétről hétre. Ez a szakasz mikor nagy pályán kéne játszanunk, hivatalosan nekünk csak egy év múlva következik, de nem baj felkészülnek a fiúk hamarabb egy kicsit. Abszolút nincs jelentősége az eredménynek. Sajnos voltak hiányzóink és olyanok, akik még nem tudtak rendelkezésünkre állni, így csere nélkül kellett végig játszanunk a mérkőzést. Fejben és testben is elfáradtak a fiúk a második félidőre. Nagyon sok könnyen elkerülhető gólt kaptunk, ami mind, mind betudható annak, hogy nem tudjuk még mi merre hány méter. Illetve az ellenfél kapura tartó lövéseinél sajnos nem volt esélyünk, mivel a kaput abszolút nem érjük fel. Arról nem beszélve, hogy ellenfelünk az U14-es bajnokságban pallérozódik, sokkal nagyobbak voltak mint mi. Némelyik játékosuk majdnem akkor volt mint én.  Ezzel semmi probléma nincs! Tudtam, hogy mire vállalkoztunk. Ez egy ilyen év lesz. Viszont biztos vagyok benne, hogy nagyon jó tanulópénz lesz nekünk és ez is javunkra fog válni. Gratulálok az SBTC csapatának, megérdemelten tartották otthon a három pontot! Gratulálok a srácoknak!

Vélemény, hozzászólás?