MK: Puskás Akadémia érkezik! Mi ezt várjuk!

Október 24-én vagy 25-én egy NBI-es élcsapat a Puskás Akadémia érkezik Egerbe kupameccsre. Vezetőségünk azon van, hogy kedden játszhassuk a találkozót, hiszen azon a héten a Felsőtárkány ellen rangadót játszunk. Honlapunk egy két főszereplőt kérdezett arról mit vár.

Vígh Ferenc( vezetőedző): Jobb lett volna alacsonyabb osztályú csapatot kapni és a következőben egy NBI-es gárdát. De a sors valami miatt ezt szánta nekünk. Mindenkinek ünnepként kell felfogni ezt a mérkőzést, hiszen egy NBI-es élcsapat érkezik hozzánk. Ebben a felújított stadionban még nem játszott tétmérkőzést NBI-es klub. Bízunk benne, hogy minél többen kilátogatnak és megtekintik élőben a mérkőzést. Amelynek természetesen nem mi vagyunk az esélyesei, de nem feltartott kézzel fogunk kimenni a pályára.

Kugler Gyula (Szertáros): Végre megint NBI-es csapattal játszunk. Remélem sokan lesznek majd a meccsen, én mindenképpen szoros mérkőzést várok. Külön örülök annak, hogy komoly tétmeccsen pályára léphetünk a Szentmarjay Tibor Városi Stadionban.

Csengeri Csaba( Szurkoló): Őszintén megmondom, hogy nagyon örülök ennek a mérkőzésnek, hiszen egy nagyon erős NBI-es csapat érkezik hozzánk. Mivel kupameccsről van szó, az eredmény bármilyen formában elsülhet. Szurkolóként bízok az Egerben, de ugye a realitással mindenki tisztában. Abban reménykedek, hogy sok szurkoló társam hozzám hasonlóan kilátogat majd a mérkőzésre és végre egy jó hangulatú találkozón játszhatnak a fiúk, akiknek nagy szükségük van a támogatásra. Most egy egész országnak bemutatkozhatunk. Hajrá Eger!

Vélemény, hozzászólás?