Kölyökliga: Alakulnak a kicsik! Gratulálunk srácok!

Kölyökliga 3. forduló:

2010:

Eger SE – Újpest Labdarúgó Akadémia 4-5

Eger SE – Tehetség SE 9-3

2009:

Eger SE – Újpest Labdarúgó Akadémia 3-3

Eger SE – Tehetség SE 12-2

Fűkő Péter: Alakulnak a picik is . A 2010-es korosztály két mérkőzést játszott a hétvégén , a kölyökliga sorozatban . Ellenfelek az UTE fehér és a Tehetség SE csapatai voltak. Az első mérkőzésen 5-4 arányba kikaptunk az UTE ellen a második meccsen viszont 9-3 arányban nyertünk. Mind két meccs nyerhető lett volna akár nagyobb arányban is. Követtünk el butus hibákat amiket edzéseken majd javítani fogunk. Csapat tagjai : Molnár Balázs Bozó Zsombor Bánka Olivér Kovács Mátyás Nyolcas Bene Hegedűs Keve Farkas Dániel Hegyi Balázs Salga Benjamin Bóta Benett

Kovács Áron és István Márk is  kiemelkedőt nyújtott a mai napon. Kovács Áron a saját teljesítményét így értékelte: Jól játszottam , sok gólt rúgtam , mind két meccsen jól teljesítettem, szeretnék a többi meccsen is így játszani.

A 2009 Ute ellen döntetlen 3:3 , Tehetség Se ellen 12:2 – re sikerült nyertünk . Az első meccsen két gólos hátrányból állt fel a csapat, és ha még van pár perc ….. A második meccsen fantasztikus játékkal rukkoltak elő a fiúk , bátran , önbizalommal fociztak fantasztikusak voltak. Csapat tagjai: Tarnóczy Noel, Szabó Ádám, Szabó Áron, Berta Csanád Meggyesfalvi Bence, Kis Kevin, Deutsch Bálint. Szinte mindenki kiemelkedőt nyújtott Deutsch Bálint így értékelte a csapat és saját teljesítményét a mai napon: Jók voltunk , ügyesek voltunk tetszett ahogy egy csapatként játszottunk. A saját teljesítményemmel elégedett voltom ha egy szóval kellene mondanom : Szuper voltam. Gratulálok mindenkinek Hajrá Eger !!!!

Vélemény, hozzászólás?