ESE parádé Csepelen! Egy arany, egy bronz meg persze a különdíjak

Kemény hétvégén vannak túl a 2009, 2010, 2011 és 2012-es korosztályaink. Hiszen ahogy beszámoltunk róla a nagyobbak szombaton Budapesten kölyökligáztak, remek eredményeket elérve, majd egy rettentő hosszú és esős napon remekeltek Csepelen egy rendkívül nívós UP tornán. Ahol többek között a Videoton, a Győr, a Fradi, a DVTK, a Csepel, a Dalnoki Akadémia és a Grosics Akadémia ellen kellett felvenni a versenyt. 2011-2012-es együttesünk remek játékot bemutatva végig magabiztosan játszva szerzett aranyérmet, sőt Popov Martin személyében a legjobb játékost is mi adtuk. A 2009-esek bronzérmet szereztek és mi adtuk a torna legjobb kapusát is. 2010-eseink pedig végig partiban voltak az Akadémiák ellen. Nem rajtuk múlt, hogy nem verték meg a Grosics és a Dalnoki gárdát. Fűkő Péter értékelte a vasárnapot:

2009-es gárdánk is emberfeletti teljesítményt nyújtott
2009
Fantasztikus napot zárt a Csepeli tornán a 2009 – es csapatunk. Küzdésben jelesre vizsgáztak . Csoportunkat megnyertük elsőként jutottunk tovább. A legjobb 8 között a Videoton B csapatával találkoztunk 2:0 – ás vezetés után picit kiengedtünk 2:2 lett a végeredmény. Büntetőkkel eldöntött továbbjutás. Mi nyertük. A legjobb 4 között a csapat. Döntőbejutásért a Videoton A csapatával játszottuk. 3-0-ás vereséget szenvedtünk ,nagyon izgalmas szuper meccsen. 3. Helyért a DVTK csapatával találkoztunk , és István Márk sokadik góljának köszönhetően 1-0- ás győzelmet arattunk. Gratulálok a csapatnak , nagyon sok kiemelkedő teljesítmény volt.
Torna legjobb kapusa : Tarnoczy Noel
Csapat tagjai: Berta Csanád “csk” Tarnóczy Noel, Meggyesfalvi Bence , István Márk, Hajdú Roland, Deutsch Bálint.
Hihetetlen fejlődésen ment keresztül a 2010
2010

Nehéz csoportban voltunk , de hajszál híján sikerült.  Óriási gratuláció a 2010- nek .

Dalnoki Akadémia – Eger 1:0
Puebla – Eger 3:4
Visegrád- Eger 1:4
Grosics Akadémia – Eger 2:1

Nem sikerült a legjobb 8 közé jutni de szuper meccseket játszottunk.

Csapat tagjai: Kovács Mátyás , Bánka Olivér, Nyolcas Bene , Bozó Zsombor, Hegedűs Keve, Kovács Áron, Bóta Benett, Molnár Balázs, Salga Benjamin, Hegyi Balázs , Braun Péter, Szaniszló Csanád

Kiemelkedőt nyújtott: Kovács Mátyás, Kovács Áron , Hegedűs Keve
2011

Arany Csapat

Második tornájukon arany érmet szerzett a 2011- 12 – es csapatunk . Nem akadt ezen a napon ellenfél a kicsiknek. Fantasztikusan , egységet alkotva fociztak. Szuper szenzációs támadásokat vezettek , okosan játszottak.
Ellenfeleink : Videoton, Csep- Gól, Dalnoki Akadémia , Ikarus , Dunakanyar Régió, Soroksár csapatai voltak.

I. EGER
II. Dunakanyar
III. Dalnoki Akadémia

Csapat tagjai: Vincze Márk, Szabó Benedek , Sós Bulcsú, Hortobágyi Bendegúz, Mester Zétény, Meggyesfalvi Tamás, Ködmön Dominik , Juhász Martin, Popov Martin , Persze Patrik

Torna legjobbja: Popov Martin Eger Se
Kiemelkedőt nyújtott: Szinte mindenki
2011-2012 – PARÁDÉS

Vélemény, hozzászólás?