Kínkeserves siker a Maklár ellen

Fotó: Egrifoci Média

Ahogy azt előre vártuk egy nagyon nehéz mérkőzésen van túl együttesünk, hiszen a maklár ellen rendre megszenvedünk. Ellenfelünk Vojtekovszki Márton révén szerezte meg a vezetést első és kicsit sarkítva utolsó támadásukkal a mérkőzésen. Innentől pedig jött az izzadság szagú küzdelem, harc, brusztolás és kőkemény maklári védekezés. Az első félidőben nagyon helyzetbe se tudtunk kerülni, azonban a második játékrészben már több helyzetünk is akadt a fáradó vendégek kapuja előtt. De vagy Tiszolczki védett hatalmasat vagy mi puskáztuk el a helyzetet. Végül ha nehezen is ki egyenlítettünk és gyorsan a vezetést is megszereztük. Innentől nem volt kérdés csak a végeredmény.

Megyei I. osztály, 12. forduló:

Eger SE – Maklár SE 3-1 (0-1)

Gól: Gresó Mátyás(2), Benke Norbert ill. Vojtekovszki Márton

Eger: Bollók Gábor – Debreczeni Dávid, Lakatos Béla, Mikolka Márk, Busai Barna – Farkas Krisztián, Balogh Martin(Vígh Ferenc), Vajda Ákos(Titkó Krisztián), Antal Zsolt(Dóczi István),  Gresó Mátyás – Benke Norbert(Szucsik Ádám)

Vígh Ferenc: A sors igazságtalansága lett volna ha ma nem nyerünk. Olyan nyomás alatt tartottuk a vendég csapatot,hogy azt nem tudták végig koncentrálni. Büszke vagyok a srácokra,mert nagyot küzdöttek!

Vélemény, hozzászólás?