Egy győzelem és egy vereség a Tállya ellen

NBII – U15

Eger SE – Tállya  2-0 (0-0)     

G: Simon Lóránt, Pataki Áron

Eger: Császár – Zay, Lates, Simon P. Molnár, -Simon L. – Pataki, Gulyás, Varga, Bacsó, – Bóta, (Fajcsák)

Kiállítva: Lates A. (Eger,49. perc)

Lengyel Lajos: Esőben, szokatlan pályaviszonyok között magunknak tettük nehézzé a mérkőzést a sok kihagyott helyzettel és a kiállítással. Dicséretes volt a csapat zömének küzdő szelleme.

NBII – U14

Eger SE – Tállya 1-2
G: Bozó Kornél
Kozma B. – Fejes Á. – Bammer B. – Bukucs G. – Koós M. – Laki B. – Rácz B. – Terjék D. (Ferencz T.) -Ruszoly P. – Kovács Á. – Bozó K.
Székely Károly: Hétfőn örültem mert 15-en voltunk edzésen és tudtam, hogy 2 sérültünk van valamint ketten iskolában vannak, ez már 21 fő. De nem tartott sokáig az öröm mert a héten  -sérülések – kedd TK (15) -iskolai versenyek- betegség – így már szombatra nem volt kapusunk és volt aki betegen vállalta a játékot, hogy tudjunk meccset játszani. Szerettünk volna győzni ellenfelünk ellen, ahol játszott  a 4-5 nagyon ügyes játékos és 3-4 fizikálisan nagyon erős gyors játékos, akik ellen csak bátor sok passzos  kombinatív játékkal tudtunk volna eredményesek lenni. A védekezésben együtt mozogva figyelve a gyors emberekre, létszám fölényt teremtve a veszélyes ellenfelekre, meg tudtuk akadályozni hogy az ellenfélnek ziccerei legyenek, nem tudtak támadásokat vezetni ellenünk, szinte nem volt érdemi kapura lövésük így jól el tudtuk titkolni hogy nincs kapusunk. Bár azért érzékelték ezt ők is nagyon messziről próbálkoztak de állandóan zavartuk őket így nem tudtak eredményesek lenni. A támadásban játék felépítésben az első félidőben most is rendkívül kapkodóan sokszor feleslegesen egy érintőzve rengeteg labdát eladva játszottunk, így sokat kellett feleslegesen védekeznünk.
Azonban így is volt több gólszerzési esélyünk, főleg a 2. félidőben magabiztosabb játékunkkal győzni kellett volna. a Két bekapott gól nincs ha van kapusunk azonban be kell rúgnunk a gólhelyzeteket megfelelő koncentrálással helyes rúgó technika választással a kapussal szemben ill a 16-oson belüli egyértelmű ziccer ill lövő helyzetekben.
Köszönöm hogy Kozma  elvállalta a kapus posztot, nem ő miatta kaptunk ki és köszönöm hogy Bozó Kornél betegen is vállalta a játékot, állandó veszélyt jelentve az ellenfél kapujára volt amikor 3 védekeztek ellene, ha egészséges valószínű hogy még két gólt lő a helyzeteiből. Hammer Barna végre nagyon jól játszott de a kirúgásaira jobban figyelnie kell. Bátrabban kell játszani minden ellenfél ellen, minden meccsen mindegy, hogy hazai vagy idegen pályán, nem érdekel ki az ellenfél!!

Vélemény, hozzászólás?