Jól zárta az évet a Montvai és a Pápai csapat is

MLSZ U-19 III. KÖZÉP “B” csoport 13. forduló

EGER LABDARÚGÓ SPORT KFT – JÁSZBERÉNY 2-2 (2-2)

Gól: Molnár András, Fehér János

Eger: Sulya Dominik – Simon Dominik, Csuhay Márk, Madarász Zsolt, Zakar Patrik(Vezekényi Márk), Bálint Csanád( Csillag András), Eged Armand, Molnár András, Fónagy Marcell, Bocsi Bence, Fehér János(Gyetvai Marcell)

Pápai Zoltán: Kiváló csapat ellen igazságos döntetlen született a záró fordulóban.Mindkét csapat az ellenfél hibáit kihasználva szerezte góljait még az első félidőben ezzel kialakítva a végeredményt is.Örülök hogy a hétvégi “baki” után rögtön talpra tudtunk állni és ezzel a pontszerzéssel is újra bizonyították a srácok,hogy tudnak egymásért és a csapatért küzdeni.Sérültjeinknek,hiányzóinknak mielőbbi gyógyulást kívánok!

MLSZ U-17 III. KÖZÉP “B” csoport 13. forduló

EGER LABDARÚGÓ SPORT KFT – JÁSZBERÉNY 6-1(4-1)

Gól: Farkas Krisztián (2), Kiss-Szemán Péter(2), Révész András, Gáspár Milán

Eger: Ardai Ádám(kelemen Kristóf) – Révész András, Trenka Dominik(Gáspár Milán), Farkas Krisztián(Juhász Bálint), Molnár Kristóf, Terjék Balázs, Kiss-Szemán Péter, Katrinák Zétény(Tóth Máté), Kovács Máté(Sugár Péter), Juhász Levente, Ladányi Bálint

Montvai Tibor: Az őszi szezon zárásaként végre sikerült olyan csapatot legyőzni ,számomra is meglepően simán amely előttünk volt a tabellán! A csapat minden tagja elismerést érdemel. Látszik az egyéneken és a csapaton is a fejlődés a tavasz még jobban fog sikerülni!

Vélemény, hozzászólás?