Pápai: Gratulálok a csapatnak! BÁLINT hiányzol, de tudjuk erős és győztes típus vagy

Azt kell mondanunk, hogy még a mi várakozásainkat is felülmúlta az U19-es együttesünk. Az előző évben nem kényeztettek el minket ezek a korosztályok, de idén valami megváltozott. Büszkék lehetünk a srácokra, hiszen fantasztikus őszt produkáltak, egy gyenge szezonkezdetet követően. Pápai Zoltán értékelt is nekünk.

Szép volt ez az ősz de nem indult valami fényesen!

Pápai Zoltán: 13 bajnoki mérkőzésen 6 győzelem-3 döntetlen-4 vereséggel a hátunk mögött 21 pontot szerezve a 6. helyen zártuk az őszt. Nagyon nehezen indult be az a bizonyos „szekér” hiszen az 1-3 fordulóban 0 gy-0 d-3 vereség szerepelt a nevünk mellett mindösszesen 3 rúgott gól – 12 kapott gól  ami nagyon rossz mutató!

Elég volt egy picike apró siker!

Pápai Zoltán:Következő fordulóban hazai pályán 1:0 sikert arattunk a Pénzügyőr csapata ellen ezzel elindítva 2 hónapos bravúros veretlenségi sorozatunkat.

Mi változott meg?

Pápai Zoltán:Minden játékos sokat tett ezért belátva, hogy a kiváló egyéni képességeket csapatcélra használva együtt sokkal eredményesebbek lehetünk. Volt több olyan mérkőzés is ahol hátrányból sikerült talpra állni ezzel pontot vagy pontokat szerezve.

Igaz még voltak buktatók!

Pápai Zoltán:Sajnos kilenc hét után beleszaladtunk egy fájó vereségbe Budapesten a Szent István ellen 2:1 arányban. Mindenképp dicséretes a 4-13 fordulóban mutatott statisztika: 6 győzelem-3 döntetlen-1 vereség ahol már 31 rúgott gól-10 kapott gól szerepel.

Viszont van egy érdekes statisztika is, ami megsüvegelendő! Gondolom tudod mire gondolok. 

Pápai Zoltán:A táblázatban előttünk álló 5 csapat közül csak a toronymagasan listavezető REAC csapatának sikerült legyőznie minket még az első fordulóban.

Van aki külön kiemelnél?

Egyénileg kiemelve Molnár András az aki 13 találatával házi gólkirály. De Gratulálok a CSAPATNAK!

Ilyen tavasz is várható?

Reálisan nézve jól sikerült az őszi szezon bár nem volt könnyű ugyan, mindenki „beleharapott” a másikba, bárki képes a bravúrra ezért egy gigászi keményebb tavaszra számítok.

Végére hagytam a legrosszabbat. Egy valaki rettentően hiányzik ennek a közösségnek!

Nagyon! Szeretnék üzenni a csapat és jómagam nevében egy olyan értékes és kiváló labdarúgónknak aki most egy sokkal keményebb „meccsét” vívja. MOLNÁR BÁLINTNAK, hogy hiányzol de tudjuk, hogy te kitartó, erős, győztes típus vagy és nemsokára megint találkozunk a futball pályán! Mindenkinek jó pihenést, Kellemes Ünnepeket és sérülésmentes téli felkészülést kívánok!

Vélemény, hozzászólás?