A hóban sincs megállás! Hétvégén többek között a Dalnoki és a Vasas vár Székelyékre

Január negyedikén már megkezdte a felkészülést U14-es és U13-as együttesünk a tavaszi szezonra. Székely Károly vezetésével a srácok keményen edzenek. Mindenki túl van a sportorvosi vizsgálatokon és az utóbbi napok időjárása sem szedte kedvét a társaságnak. Mi több hatalmas elánnal és élvezettel rúgták a srácok a bőrt a havas pályán. Szükség is van az erőre hiszen elkezdődtek a küzdelmek a Heves megyei futsal bajnokságban, ahol a srácok egy magabiztos győzelemmel kezdtek a Felsőtárkány ellen, majd egy nagyon kemény, parázs és rendkívül jó meccsen döntetlent játszottak a Plutó együttesével.

Hétvégén sem akármilyen megmérettetésre készül az együttes, hiszen az együttes Nagykátára utazik vasárnap egy igen nívós teremtornára, ahol többek között játszunk a Kecskeméttel, a Dalnoki Akadémiával és a Vasas Kubala Akadémiával is.

A nívós tornán többek között olyan csapatok lesznek még jelen mint az Újpest, a Budapest Honvéd, a Debrecen vagy éppen a Gödöllő, így elmondhatjuk, hogy fiataljaink kipróbálhatják magukat Magyarország élcsapatai ellen.

Vélemény, hozzászólás?