Sokak szerint gyengültünk! Harmati Péter szerint ez nem így van

Fotó: Gyenes Attila

 

Rögtön térjünk a tárgyra. Hiszen mostanság sokat hallani, hogy együttesünk gyengült a tavaszi idényre.

Harmati Péter: Palágyi Milán ősszel 152 percet játszott bajnokin a megye I-es csapatban, egyik meccsen sem meghatározó időt. Ide jött az egyetemre, a csapathoz pedig létszám felettiként, s a szezon vége felé inkább a megye II-es csapatot erősítette. Távozási szándékát a vezetőinknek nem jelezte, tudtunkkal csak abbahagyja a játékot. Pénzt nem kap érte a klub, járandóságot nem kapott az ősszel.

Azonban Dobos Attila nagy érvágás lehet a klubnak. 

Harmati Péter:Dobos Attila elfoglaltsága és sérülése miatt 242 percet játszott ősszel bajnokin, egyetlen meccsen futballozott meghatározó időt. Nem eligazol, hanem a DVTK-nál betöltött szerepe miatt nem tudja folytatni, ezért a klub pénzt nem kap érte, járandósága nem volt ősszel. Komlósi Ádámot eleve annyi mérkőzésre szerződtettük, amennyit már letudott, 540 percet játszott ősszel. Ha máshová megy, érte sem kapunk pénzt.

Mi a helyzet azokkal a játékosokkal akik abbahagyták szezon közben, vagy épp kevesebb szerephez jutottak?

Harmati Péter: Év közben Nagy Gergő távozott a több játéklehetőség reményében, míg Sebe Márk abbahagyta.Rajtuk kívül Szucsik Ádám (aki ha jó formában van, akkor erőssége a csapatnak) és Dóczi István (akinek a szíve óriási, s mikor játszott, megmutatta, hogy itt a helye) az első csapat játékosaként inkább a megye II-es gárdát erősítette a szezonban.

Akkor nem gyengültünk?

Szerintem igen is erős a keretünk. Bollók NB-s szintű kapus. A nyáron igazoltak közül Busai játszott korábban NBIII-ban, Mikolka és Benkeés Debreczeni is NBIII-ból érkezett. Titkó és Vajda a mi bajnokságunknál erősebbnek tartott Borsod megyei bajnoktól jött, Lakatos NBIII-ból jött, Gresó tudásáról kár szót ejteni. Őt is és Farkas Krisztiánt is több NB-s klubb szívesen látná a soraiban. Fekete megmutatta miért szerződtettük. Antal Zsolt maga az Eger. Balogh Martin egyre szebb pályát mutat, nem hiába számított rá Vígh ferenc kezdőként többször is. nem beszélve az edzőnkről aki simán be tudna szállni tudása alapján. Azóta igazoltunk még egy játékost NBII-ből Ceglédről. Akkor döntse el mindenki maga! Gyengültünk?


                    
                
	            

Vélemény, hozzászólás?