Tartalmas hétvége Gödöllőn!

Gödöllő – Sátor Kupa

U10 korosztály

•Keret:
Racsek Zoltán, Kis Atilla, László Soma, Meggyesfalvi Balázs, Papp Kelemen, Jakab Levente, Kiss Gábor, Szabad Gergő, Török Ádám

 

•Csoportmérkőzés:
Eger SE 10-2 Budafoki MTE
Eger SE 2-0 Vác FC
Eger SE 4-0 Mogyoródi SK
Eger SE 4-3 BVSC
Eger SE 0-2 MTK

 

•Negyeddöntő:
Eger SE 2-0 Mészöly Focisuli

•Elődöntő:
Eger SE 0-0 FC Budapest / Bün: 4-3

•Döntő:
Eger SE 1-1 MTK / Bün: 2-1

 

•Végeredmény:
1. Eger SE
2. MTK
3. Gödöllői SK
4. FC Budapest

 

Torna legjobb kapusa: Racsek Zoltán

Szakál Csaba: A csoportmeccseinket nagyon jól kezdtük. Ellenfelünknek esélyt sem adtunk az első mérkőzésen. Nagyon gyorsan és pontosan játszottunk. Szemmel is nehéz volt követni amit csináltak a fiúk a pályán. Lehetőségeinket nagyon jól kihasznaltuk. A soron következő meccseinken megállt a lendületünk. Abszolút nem voltam megelégedve a látottakkal. Az utolsó csoportmeccsünkön, ahol a tét az volt, hogy első vagy második helyen jutunk a legjobb 8 csapat köze alulmaradtunk az MTK ellen. Ellenfelünk végig a kapunkhoz szegezett minket és nem tudtunk kibontakozni. Második helyen mentünk tovább végül. A negyeddöntőben a Mészöly Focisuli volt az ellenfelünk. Itt már kezdtünk nemileg magunkhoz térni és egy kis fejmosás rendbe tette a fiúkat. Sok- sok helyzetet kidolgozva tudtuk legyőzni a Mészölyt és bejutni az elődöntőbe. Következhetett számunkra az elődöntő ahol az FC Budapest legjobbjai voltak az ellenfeleink. A mérkőzés nem hozott gólt. Számtalan lehetőséget puskáztunk el és ellenfelünk sokszor megizzasztott minket egy -egy kontra támadás után. A büntető párbaj során koncentráltabbak voltunk és döntőbe jutottunk, ahol csoport ellenfelünk az MTK ellen készülhettünk.

Nagyon parázs találkozó sikerült. Mindkét csapat agresszívan támadott le az egész mérkőzés folyamán. Nekik is es nekünk is sok lehetőségünk volt. Hatalmasat küzdöttek a srácaim, de ugyanez elmondható az ellenfél játékosairól is. Nem egy olyan szituáció volt a meccsen, hogy az utolsó utáni pillanatban mentették meg a játékosok a csapatukat a góltól. A vezetést mi szereztük meg, majd 3-4 perccel a lefújás előtt tudott egyenlíteni az MTK. Itt is büntető párbaj következett. Szerencsétlenül kezdtük sajnos, hisz rögtön az elsőt elhibáztuk. Ezután előnybe került az MTK értékesítettek. Mi már többet nem hibáztunk , az MTK viszont mindkét büntetőjét elhibázta, így mienk lett az arany és kezdődhetett az öröm. Nagyon büszke voltam a fiúkra, mert hatalmasat küzdöttek és újra bizonyították azt, hogy méltán jegyzik őket az Ország egyik legjobb csapatának. A torna legjobb kapusa Racsek Zoltán lett, annak ellenére , hogy ő valójában nem kapus ! Bravó Zolkó!

 U12 korosztály

•Keret:
Egyed Dániel (U11), Bríz Csongor, Molnár Gábor, Németh Boldizsár, Barta Sámuel, Káli Martin, Fűkő Dominik, Grassi Elia (U11), Németh Gábor (U11), Mester Csanád (U11), Kelemen Balázs (U11)

 

•Csoportmérkőzés:
Eger SE 0-0 Mészöly Focisuli “A”
Eger SE 2-1 Békéscsaba
Eger SE 3-0 Gödöllői SK
Eger SE 3-0 Baráti Bőrlabda

 

•Negyeddöntő:
Eger SE 1-0 BVSC

•Elődöntő:
Eger SE 0-0 Olasz Focisuli / Bün: 1-3

•Bronzmérkőzés:
Eger SE 1-0 Békéscsaba

 

•Végeredmény:
1. Olasz Focisuli
2. Budaörsi SC
3. Eger SE
4. Békéscsaba

 

•Torna legjobb mezőnyjátékosa: Grassi Elia (egy évvel fiatalabbként)

Szakál Csaba:  Mint korábban említettem itt vegyes csapattal álltunk fel. Sokan egy évvel fiatalabbként szerepeltek a tornán. Csoport meccseink során találkozunk a nagyon jó erőkből álló: Mészöly Focisuli “A”, Békéscsaba, Gödöllő és a Baráti Bőrlabda ellen. A negyeddöntőben a rendkívül kulturált, szép futballt Játszó BVSC csapata ellen mertük össze a tudásunkat. Végig fölényben, rengeteg lehetőséget kidolgozva játszottunk. A győztest találatot viszont csak a lefújás előtt 20 másodperccel tudtok megszerezni. Az elődöntőben az Olasz Focisulival kerültünk össze. Mindkét oldalon sok lehetőség adódott , viszont a továbbjutást jelentő találathoz mi voltunk közelebb. A torna során véleményem szerint ez volt a legjobb mérkőzésünk. A büntetőpárbajnál sajnos most alul maradtunk. Következhetett a bronzmérkőzés a Békéscsaba ellen. Nem szerencsés elődöntőben alul maradni és utána rögtön belemenni egy bronzmérkőzésbe , de nagyon büszke vagyok a fiúkra! Augusztus óta eljutottunk oda, hogy egy ilyen helyzetben rögtön a soron következő mérkőzésre koncentrál mindenki és nem azon rágódik, hogy miért maradtunk alul és nem a kiesésen bánkódnak. Ez a csapat erejét mutatja. A bronzmérkőzésen mutatott játékunk nem alkotott maradandót. Helyzeteink újra megvoltak , de rendre el is puskáztuk azokat. A végén viszont egy parádés átlövés után megszereztük a mindent eldöntő gólt. Grassi Elia lett a torna legjobb játékosa, ami teljesen megérdemelt volt. Mindezt egy évvel fiatalabbként mint a mezőny.

>> U11 Korosztály

•Keret:
Molnár-Nagy Marcell, Ferenczi Soma, Hamar Botond, Jászberényi Péter, Hegyi Zalán, Szabó Ferenc, Jakab Balázs, Mészáros Ádám, Vendel Zsombor

 

•Csoportmérkőzés:
Eger SE 0-3 Ferencvárosi TC
Eger SE 4-1 Újpest FC
Eger SE 13-0 Gyömrő
Eger SE 3-1 BVSC “A”

 

•Negyeddöntő:
Eger SE 3-1 BVSC “B”

•Elődöntő:
Eger SE 0-2 Ferencvárosi TC

•Bronzmérkőzés:
Eger SE 1-1 Gödöllői SK / Bün: 2-3

 

•Végeredmény:
1. Ferencvárosi TC
2. Újpest FC
3. Gödöllői SK
4. Eger SE

 

•Torna gólkirálya: Jászberényi Péter

 

Szakál Csaba: Több hiányzónkat is nélkülözve álltunk fel.(betegség, kisebb sérülés) illetve a keret másik fele a 2006 korosztályban vett részt egy évvel idősebbek között. óCsoportban találkoztunk: Újpest , FTC , BVSC “A”, Gyömrő ellen is.  Ami külön nagy dolog , hogy a végén a legjobb 4 csapat között a csoportunkból 3 csapat is ott volt. A bronzmeccsen 30 másodperccel a lefújás előtt meg nálunk volt az előny és ekkor egy szerencsés találattal tudott egyenlíteni és büntetőkre menteni a meccset a házigazda Gödöllő csapata. Jászberényi Péter szerezte meg a torna gólkirályának járó díjat.

Vélemény, hozzászólás?