Egy győzelem ès egy veresèg a mai nap mèrlege

Eger SE- Balassagyarmat 0-2 (0-0)

Eger: Bollók-Debreczeni Lakatos Galambosi Farkas Szucsik Balogh M. Bálint (Fehér 65’) Balogh R. Fehér (Csuhay 46’) Molnár

Vígh Ferenc: Jó mèrkőzèst játszottunk. Sajnos két pontrúgást követően kaptuk a gólokat. A fiúk keményen dolgoznak, várjuk a ma esti mérkőzést is.

Ami mindenképp új és remélhetőleg friss információ, hogy klubunk megegyezett két nálunk dolgozó játékossal is. Balogh Richárd Tállyáról, míg Galambosi Máté Diósgyőrből érkezik hozzánk. Sok sikert nekik Egerben!

A mai napon két edzőmèrkőzèst játszott csapatunk. A délutáni vereséget követően magabiztos sikert arattunk borsodi ellenfelünkkel szemben.

Eger SE-Sajóbábony VSE 6:0 (3:0)

Eger: Bukta-Dóczi Mikolka Jakab Busai Titkó Vajda Antal Révész Fekete Benke

Gól: Fekete 2, Benke 2, Vajda 2

Vígh Ferenc: Játszottunk két jó mérkőzést ma, a fiúk keményen és helyenként jól játszottak. A délutáni mérkőzésen a fiatalok is jól teljesítettek,gondolok itt Molnárra,Bálintra és Fehérre. A két elkerülhető gólból amit kaptunk tanulnunk kell és nem szabad,hogy többször előforduljon. Az esti mérkőzésből nem kell messzemenő következtetést levonnunk,hiszen a vendégek először voltak az idén nagypályán. Azt viszont,hogy ennyi helyzetet el szórakozunk elől nem engedhetjük meg magunknak!

 

Fotó: Egrifoci Mèdia

Vélemény, hozzászólás?