Remek tornán vehettünk részt Diósgyőrben és Ajkán

FC Ajka Téli Teremtorna

•Csoportmérkőzések:

Eger SE 2-0 Gyirmót FC Győr
-Gól: Szomszéd D. , Jászberényi P.
Eger SE 2-0 Pápai Perutz FC
-Gól: Szomszéd D. , Mészáros Á.
Eger SE 0-1 ETO FC Győr

•Elődöntő:
Eger SE 0-1 Zalaegerszegi TE FC

•Bronzmérkőzés:
Eger SE 0-2 ETO FC Győr

•Végeredmény:
1. Zalaegerszegi TE FC
2. Nagykanizsa FC
3. ETO FC Győr
4. Eger SE
5. Bene Ferenc Akadémia Kaposvár
6. Gyirmót FC Győr
7. FC Ajka
8. Pápai Perutz FC

Szakál Csaba: Első két mérkőzésünkön meglepően jó iramban kezdtünk. Nem számítottam rá, hiszen utaztunk négy órát.
Védekezésünk rendben volt, talán egyszer rúgtak kapura ellenünk. A harmadik csoportmeccsünket az ETO ellen játszottuk. A tét a csoportelsőség megszerzése volt. Ezen a találkozón nagyon rosszul játszottunk. Kapkodtunk, türelmetlenek és rettentően pontatlanok voltunk, főleg az utolsó
passzoknál. Mindezek ellenére különösebb veszélyt nem okozott számunkra a Győr. Egy távolról elrúgott labdát követően, a palánkról ellenfelünk támadója elé pattant vissza, aki nem hibázott közvetlen közelről.
Az elődöntő a Zalaegerszeg csapata ellen következett. Játékunk hellyel-közzel feljavult. A kapu előtti szituációknál továbbra is kapkodtunk sajnos és egyszerűen nem sikerült gólt szereznünk. Végig nyomás alatt tartottuk a későbbi tornagyőztest. A térfelünkre csak a hosszan előre dobott, vagy rúgott labdákkal tudtak átjutni. A lefújás előtt másfél perccel egy hosszan előre vágott labdát követően a kapusom elindult kifelé a kapujából, de nem szólt és a visszafutó védőm sajnos ezt nem vette észre, így haza fejelte a labdát és sajnos összehoztunk egy balszerencsés öngólt a ZTE csapatának.
Következhetett a bronzmérkőzés. Érezhető volt a fiúkon, hogy megfogta őket az elődöntőben elszenvedett vereség. Sok erőt kivett belőlünk. Kiegyenlített találkozó volt a ez is, mint a csoportmeccs is. Fizikálisan sokkal erősebbek voltak mint mi és ezt sokszor ki is használtak. Nyolc percig 0-0 volt az eredmény és az utolsó percekben kaptuk a gólokat. Így 4. helyen végeztünk az FC Ajka által szervezett meghívásos tornán.
Köszönjük a meghívást Csicsics Richárd kollégámnak!
Örülök, hogy részt vehettünk és találkozhattunk olyan csapatokkal akikkel nagyon ritkán vagy még sosem játszottunk.

•Keret:
Egyed Dániel, Hamar Botond, Jakab Balázs, Meggyesfalvi Balázs(U10), Szomszéd Dávid, Jászberényi Péter, Mészáros Ádám, Barta Csongor, Vendel Zsombor

2010- es “U8” torna Dvtk Legendák Kupa

Eger- UtE 0-6

Eger- Bozsik Akadémia 1-3 G:Nyolcas Bene

Eger- Rimaszombat 7-2 G: Bánka Olivér 5 , Hegyi Balázs, Bozó Zsombor

Eger- Kazincbarcika 3-0 G: Bánka Olivér 2, Nyolcas Bene

Eger – Fc Kosice 1-3 G:Nyolcas Bene

Csapat tagjai: Kovács Mátyás, Molnár Balázs, Bóta Benett, Bozó Zsombor, Hegyi Balázs, Nyolcas Bene , Bánka Olivér,

Fűkő Péter: A csapat fele sajnos betegség miatt kiesett a részvétel lehetőségétől. Jobbulást kívánunk nekik a csapat nevében! A fiúk, akik megküzdöttek ma más klubokkal tisztesen helytálltak. Nagyon örülök, hogy sok percet tudott mindenki pályán tölteni. Nagyon értékes volt a mai nap nekik és kellemesen elfáradt mindenki. Még van javítani való, de a gyerekek mindegyike, odatette magát. Ez nagyon tetszett. Jövőhéten gyakorolunk tovább, dolgozunk és hétvégén megnézzük, hogy az edzéseken gyakorolt dolgok megvalósulnak- e éles helyzetekben. Még egyszer gratulálok a fiúknak !!! Hajrá Eger!!

Vélemény, hozzászólás?