Egy újabb kemény feladat! Brutális ellenfelek Hannoverben!

Már tavaly megtapasztalhatta az U11-es korosztályunk, hogy milyen fantasztikus nyugati együttesek ellen játszani, hiszen Szakál Csabáék már 2017-ben is meglátogatták a nyári szezon egyik ha nem a legnívósabb nemzetközi tornáját a Raddatz-Inmobilien Cup-ot Hannoverben.

Idén sem lesz ez másképp, hiszen június 23-24-én ismét elutaznak legjobbjaink Németországba, hogy többek között megmérkőzzenek a Manchester City, Paris Saint- Germain, FC Sevilla, Internazionale FC,  FC Schalke 04, Benfica Lissabon, Glasgow Rangers, Witesse Arnheim, Besiktas Istanbul, a Galatasaray Istanbul, FC PAOK valamint Hammarby gárdáival. De rajtuk kívül számos más nagy csapat is részt vesz.

A tornán 72 csapat fog szerepelni és két nap alatt 14 mérkőzést biztos játszik minden gárda.

Szakál Csabát a tornáról kérdeztük:

Nagyon örülök neki, hogy ismét megadatik számunkra, hogy kiutazzunk Hannoverbe, hiszen a tavalyi év megmutatta számunkra miért is érdemes dolgoznunk. Olyan csapatok ellen léphettünk pályára akiktől igen is tanulhatunk. Hiszen nem szégyen tanulni. Nagyon remélem, hogy idén kicsit több szerencsénk lesz és sikerül bekerülni az aranyágra, ahol csak elit klubok utánpótlás korosztályaival mérkőzhetünk meg. Igaz tavaly ez nem sikerült, de ennek ellenére olyan együttessel játszhattunk mint az Inter. De senki ne gondolja azt, hogy csak az olasz csapat képviselt minőséget. Hiszen egy dán Viborg, svájci Young Boys és egy német Köln korosztályos csapatai is rendkívül magas játékerőt képviseltek. A torna minden egyes pillanata egy élmény volt számunkra és játékosaink számára is. Nagyon remélem idén sem lesz ez másképp. Azt tudom, hogy a fiúk bárkivel felveszik a versenyt. 

 

 

 

Vélemény, hozzászólás?