Sima győzelem a Heves ellen

Fotó: Egrifoci Média

Rossz időben, ennek ellenére igen jó talajon fogadhattunk ellenfelünket a bajnokságban. Már az első percekben is látszódott, hogy korán el akarjuk dönteni a találkozót. Fekete révén megszereztük gyorsan a vezetést, de ellenfelünknek erre még volt válasza Vernyik szép fejesével. Innentől kezdve azonban az történt a pályán amit mi akartunk. Csak a különbség volt a kérdéses. Végül 4 góllal bizonyultunk jobbnak.

Forrás: Egrifoci Mèdia

Eger SE – Heves 5-1 (2-1)

Eger: Bollók Gábor(Bukta Krisztián) – Farkas Krisztián, Mikolka Márk, Lakatos Béla(Galambosi Máté), Debreczeni Dávid – Titkó Krisztián, Busai Barna(Szucsik Ádám), Antal Zsolt(Balogh Martin), Vajda Ákos(Balogh Richárd), Gresó Mátyás, Fekete Viktor

Gól: Fekete Viktor (2), Antal Zsolt, Vajda Ákos, Gresó Mátyás

Vígh Ferenc: Jól kezdtük a mérkőzést aztán egy figyelmetlenség miatt kiegyenlített a vendég csapat. Több lehetőségünk is volt az első félidőben,de még az ötösön belül is a passzt választottuk. A második félidőben viszont már jöttek a lövések ezzel együtt a gólok is. Helyenként jól játszott a csapat, egy sportszerű ellenfél ellen és megérdemelten tartottuk itthon a három pontot.

 

Vélemény, hozzászólás?