Megint döntetlen a Tárkány ellen!

 

Fotó: Agócs László

EGER SE–BETON-TERMÉK FELSŐTÁRKÁNY 2–2 (1–0)
Eger, Szentmarjay stadion, 380 néző. V.: Fenyvesi Szabolcs (Bíró, Albert)
EGER: Bollók – Busai, Lakatos B., Mikolka, Farkas K. – Titkó (Balogh R., 64.) – Vajda (Galambosi, 64.), Gresó, Antal, Fekete – Benke (Molnár A., 70.). Edző: Vígh Ferenc
FELSŐTÁRKÁNY: Sütő – Hirschler (Romhányi, 46.), Kálmán R., Horváth Sz., Szandai – Zsély, Domonyi (Balázs L., 75.) – Kollár B., Barzsó A., Kálmán J. – Montvai. Edző: Balázs Tihamér.
GÓL: Benke (7.), Galambosi (86.), ill. Montvai (61., 62. – az elsőt 11-esből)
JÓK: senki, ill. az egész vendégcsapat
SÁRGA LAP: Busai (24.), Bollók (60.), Fekete V. (78.), ill. Zsély (34.), Horváth Sz. (50.), Domonyi (51.), Szandai (72.)

 

BALÁZS TIHAMÉR: – Most sajnálhatjuk igazán, hogy előzőleg az Andornaktálya és a Heréd ellen is csak ikszeltünk. Ezúttal a csapat megemberelte magát, igazán nagy erőbedobásra késztettük a hazaiakat, hogy megszerezzék a döntetlent, amit a végén meg is érdemeltek. Becsülettel küzdöttünk, senkit nem érhet szemrehányás. Úgy érzem, az Egernek, már gratulálhatunk az elsőséghez, sok sikert kívánunk nekik az osztályozóhoz!

Forrás:  HEOL

Vígh Ferenc: – Először is öröm volt látni,hogy ennyi néző kilátogatott a Szentmarjay stadionba,ebben a nagy hőségben is. Sajnálom,hogy nem tudtuk őket győzelemmel megörvendeztetni. Nagyon nehéz kintről megélni egy ilyen mérkőzést ahol már az első félidőben el kellett volna döntenünk a meccset,sorozatosan rossz döntéseket hoztunk a kapu előtt az első félidőben. Vezetünk viszonylag korán és joggal várom el a meghatározó idősebb játékosoktól,hogy a meghosszabbított kezem legyenek a pályán belül,nyugtassák a labdát,bátran játszanak. Azt kértem türelmesen játszunk,de iramot is diktáljunk mellette. Elhiszem és aláírom,hogy nagyon meleg volt,de vezettünk és akkor ha a labdát futtatjuk az biztosan nem fárad el. Ilyenkor mikor szinte az egész csapat csődöt mond az az edző hibája. Vállalom a felelősséget! Pár hete komolyan visszavettünk az edzések intezitásából,mert úgy gondoltam nagyon messze a vége és képtelenség az egész szezonban toppon lenni,nem lehet mindig extra teljesítményt nyújtani. Most lesz pár hetünk,hogy ismét olyan állapotba kerüljünk amire szükségünk van az osztályozó mérkőzésekre,persze addig még két mérkőzést meg kell nyernünk,hogy a bajnoki cím a miénk legyen. Szeretnék lehetőséget adni azoknak is akik eddig kevesebb lehetőséget kaptak,hogy bizonyíthassanak megállják a helyüket akár a magasabb osztályban is.

FOTÓ:  Lénárt Márton

Vélemény, hozzászólás?