Magabiztos győzelem egy jól játszó Maklár ellen!

MAKLÁR–EGER 1–6 (0–4)
Maklár, 150 néző. V.: Kovács Levente (Volentics, Bíró).
MAKLÁR: Tiszolczki – Háklár, Molnár T., Vámosi R., Nagy G. (Kiss L., 15., Farkas Cs., 46.), Szőllősi R., Kaló, Vojtekovszki, Keszthelyi (Kovács Z., 73.), Hajdu Zs., Bánka. Edző: Nagy Endre.
EGER: Bukta – Mikolka, Galambosi, Farkas K., Fekete V., Antal Zs., Gresó (Molnár A., 73.), Balogh M. (Révész, 65.), Busai, Benke (Vajda, 46.), Lakatos B. Játékos-edző: Vígh Ferenc.
GÓL: Hajdu Zs. (48.), ill. Lakatos B. (4.), Fekete V. (11.), Farkas K. (24.), Antal Zs. (42.), Busai (65.), Vajda (80.).
JÓK: Hajdu Zs., Molnár T., ill. Antal Zs. (a mezőny legjobbja) és az egész vendégcsapat.
KIÁLLÍTVA: Lakatos B. (75.).

NAGY ENDRE: – A tabella és a mai meccs is azt mutatja, hogy nem egy kategória az első három helyezett csapat és a többiek. Gratulálok az ellenfélnek, sok sikert kívánunk az osztályzóhoz, csak azért vagyok szomorú, mert két játékosunk is megszakadt a hátralévő két nagyon fontos bajnoki előtt.

Forrás:- HEOL

Vígh Ferenc!: Előző héten a hibákat és a hozzáállást emeltem ki legfőképpen az öltözőben. Most viszont meg kell emelnem a képzeletbeli kalapomat a srácok teljesítménye előtt,mert úgy fociztak,hogy öröm volt kintről nézni. Voltak ugyan technikai hibák,de azt foghatjuk a pálya picit rosszabb minőségű talajára. Nem szoktam foglalkozni a játékvezetéssel,de Lakatos kiállítása az ő tévedése miatt volt,persze elbírtuk ezt is,sőt növeltük az előnyünket úgy,hogy a pályán volt két fiatal saját nevelésű játékosunk Molnár Andris és Révész Andris személyében. Előbbi nevéhez fűződik Vajda gól előtti passza. Lakat kiállítását csak azért hoztam most fel,mert így a remélhető jövő heti bajnokavatón pont a csapat kapitánya nem léphet pályára. Bízunk benne,hogy sok néző kilátogat majd a Szentmarjay stadionba szombaton este és velünk együtt örül majd a bajnoki címnek,ami ,csak’ egy állomás az osztályozó mérkőzések előtt. Végezetül azt hiszem a mai napon nem férhetett kétség a győzelmünkhöz még ilyen arányban sem.

 

Fotó: Agócs László

 

Vélemény, hozzászólás?