4 Gólos győzelem az osztályzó első meccsén!

 

Fotó: Agócs László

EGER SE–BALATONFÜREDI FC 5–1 (2–1)
Eger, Szentmarjay stadion, 550 néző. V.: Nagy Róbert (Punyi, Márkus).
EGER: Bollók – Farkas K., Lakatos B., Galambosi ,  Mikolka (Vígh, 46.), Busai – Vajda, Antal (Balogh M., 88.), Gresó, Fekete V. – Benke (Titkó, 80.). Játékos-edző: Vígh Ferenc.
BALATONFÜRED: Fogarasi – Emperger, Rápó, Imre, Tóth G., Szabó P. (Szurok), Kós, Krén (Pálfi, 73.), Grecsó (Reznyák, 77.), Udvardi, Lattenstein. Edző: Laki Zoltán.
GÓL: Vajda (6.), Benke (36., 53.), Antal (74.), Gresó (86. – 11-esből), ill. Udvardi (38.)
SÁRGA LAP: Imre (22.), Tóth G. (43.), Emperger (72.).
JÓK: Benke (a mezőny legjobbja) és az egész hazai csapat, ill. Fogarasi, Udvardi.

LAKI ZOLTÁN: – Gratulálok az ellenfél játékához, de még egy mérkőzés hátra van… Két megye legjobbja csapott össze, és az eredmény a bajnokságok közötti különbséget jól mutatja!

Forrás:- HEOL

 

Vígh Ferenc :- Az első félidőben a vendégek megleptek minket a jobb játékukkal. Olyan gólt kaptunk amire készültünk. Pár játékosom átlagon alul játszott,de a szívét odatette,persze az a minimum. Viszont 4-5 emberem extra teljesítménnyel rukkolt ki és igy a mérkőzésre kilátogató szép számú közönséget sikerült kiszolgálnunk. Nem vagyok telhetetlen,de a véghajrában a kihagyott ziccer és tizenegyes jó lett volna ha bemegy. Nincs még vége a párharcnak,de komoly lépéselőnybe kerültünk. Jövő héten a hibákat kijavítva és az ellenfélből még jobban felkészülve megyünk a Balaton partjára. Köszönjük a szurkolóknak a buzdítást. Még egy lépést kell tennünk !

 

Vélemény, hozzászólás?