Heves megyei válogatott az Eger SE női utánpótlás játékosa

Mészáros Viola a Heves megyei lány U15-ös válogatott tagjai közé beválogatták. Ő az első női tag, aki képviseli egyesületünket.
A megyei válogatottnak 3 edzést vezényelt le Erdei Géza, Papp Géza, Varga Csaba és Paranai Enikő – aki pedig U17-es lány csapatunk edzője.
Június 30.-án mérték össze erejüket a Székelyföldről érkezett Hargita megyei U15-ös lány csapattal a Mátraházi Edzőtáborban. Színvonalas, jó iramú mérkőzésen a székelyföldiek örülhettek.
Mészáros Viola: Öt éves korom óta játszik szerepet az életemben ez a sport, régebben csak hobbi szinten űztem, viszont mára már az életem részévé vált. Hálás vagyok a sorsnak, hogy egy ilyen nagyszerű csapatba kerülhettem mint az Eger SE és ez számos új lehetőséget nyitott meg előttem mint például a megyei válogatott csapatba való bejutásom, de mindez nem történhetett volna meg Paranai Enikő vagyis az edzőm nélkül Ő tanított meg arra, hogy mindig bízzak magamban és nincs olyan, hogy lehetetlen csak igazán hinni kell abban a célban amit kitűzök magam elé! Ő biztatott mindig amikor kudarc ért és Ő segített felállni amikor azt hittem hogy én minderre nem vagyok képes biztatott és támogatott egy igazán erős támaszt nyújtott! Az Eger SE és Enikő egy olyan kaput nyitott meg előttem, ami nem adatik meg minden játékosnak! És mindez nem jöhetett volna létre még Barta Kincső nélkül aki mindig győzködött hogy jelentkezzek az Eger SE csapatába és ezúton is nagyon hálás vagyok neki! Amikor megtudtam hogy bekerültem a válogatottba először kicsit féltem hisz úgy éreztem, hogy én erre nem vagyok képes és, hogy nem vagyok oda való. Azonban az első edzés során az edzők kedvessége és közvetlensége feloldotta a feszültséget bennem! A válogatott idő alatt olyan csodálatos embereket ismerhettem meg, hogy élveztem edzésekre vissza járni! Megtanultam, hogy sokkal többre vagyok képes, mint amennyit úgy érzek, hogy megtudnék csinálni hiszen tényleg semmi sem lehetetlen csak dolgozni kell érte! Igaz a meccsen nem nyertünk viszont minden bukással egy tapasztalatot szerzünk amivel a későbbi tudásunkat tudjuk kamatoztatni. Jelen pillanatban a tanulásra koncentrálok mert ez alapozza meg a jövőmet, de a labdarúgást szeretném mindenképpen folytatni hiszen ez már lassacskán egy életérzéssé válik számomra.
Paranai Enikő: Remek környezetben játszhattunk egy jó iramú, kellemes hangulatú barátságos mérkőzést Hargita megye utánpótlás lány csapata ellen. A mérkőzést jól kezdve megszereztük a vezetést szerző gólunkat, ami után az ellenfél a hibáinkat kihasználva megfordította az eredményt. A lányok végig küzdöttek, nem adták fel. Ebből tanulva megyünk tovább az elkezdett úton. A játékosok még igazán fiatalok és ezekből lehet ténylegesen feltérképezni az erőviszonyokat. Nagy lehetőséget kaptak, – és éltek is vele – akik a Heves megyei válogatottba bekerültek. Bízunk benne, hogy ebből rengeteg pozitívumot és motivációt merítenek a lányok. Ez a barátságos mérkőzés is azt mutatja, hogy mekkora hangsúlyt fektetnek az utánpótlás, illetve a női labdarúgás népszerűsítésére. Itt is szeretném megköszönni a lehetőséget, hogy bekerülhettem az edzői stábtagok közé! Sok mindent tanultam, és ezt remélem, hogy fel tudom használni a későbbiek során.

Vélemény, hozzászólás?