SZOROS MECCSEN EGY GÓLOS VERESÉG!

Fotó: Kovács Miklós EGER SE–SÉNYŐ 2–3 (0–0)
Eger, Szentmarjay stadion, 300 néző. V.: Rózsavölgyi Dávid (Kulcsár D., Vad A.).
EGER: Konyecsik – Konyecsik – Debreczeni, Lakatos B., Pataki, Lőrincz – Galambosi (Vajda, 58.) – Farkas K. (Antal, 58.), Gresó, Titkó (Kacsó, 70.), Bohus – Benke. Vezetőedző: Vígh Ferenc.
SÉNYŐ: Gagyi S. – Fekete T., Klepács, Hadházi, Bodó G. (Márton, 46.) – Kristófi (Ruska, 81.), Lakatos L., Fabu, Phrakonkham – Kapacina (Marics, 73.), Barcsay. Edzők: Imrő László és Fiumei Viktor.
GÓL: Vajda (66.), Kacsó (72.), ill. Kapacina (49., 56.), Fabu (66.).

IMRŐ LÁSZLÓ: – Gyenge első félidő után a szünetben rendeztük a sorainkat. A fordulást követően a cserék nagyon jól szálltak be, lendületet adtak a játéknak. A második félidő alapján nem érdemtelenül szereztük meg a három pontot a masszívan, szervezetten és jól futballozó egriek vendégeként.

Forrás:- HEOL

 

Vígh Ferenc: Az első félidőben nem mertünk vállalkozni,zártan védekeztünk,de az előre játékunk kevés volt. A második félidőben a korai szerencsétlen gól után kezdtünk el más fokozaton focizni. A második gólunk érthetetlen számomra..Jól játszottunk és nagyon akartuk az egyenlítést,de szöglet után egy figyelmetlenség megint két gólos hátrányt eredményezett. Harminchárom veretlenül megvívott mérkőzés után rossz hazai környezetben elveszíteni a veretlenségünket,de ezen a szinten nem szabad ilyen gyermeteg hibákat elkövetni a védekezésben. Csináljuk tovább azt a munkát amit elkezdtünk és hiszek benne,hogy lesznek még sikeres és eredményes mérkőzéseink.

Vélemény, hozzászólás?