BEHARANGOZÓ

Eger SE U.17 csapat

A hétvégi ellenfelünk a Balassagyarmat lesz.Idegenben jól kezdtünk, bízom a hazai sikerben. A keret még nem teljes vannak, akik csak az iskolakezdés után érkeznek Egerbe /Pamlényi, Pető / sérüléssel bajlódik Varga Sz. és Simon P. beteg lett Rab K. nyaral Juhász L. A csapat a sok nyári hiányzás miatt még csak most formálódik, remélem mindenki bizonyítani akar.

 

Eger Se U9-U10 csapat

A legkisebb korosztályok is elkezdik a kemény őszi időszakot és a tornákat ebben a szezonban. Holnap az U9-10 játszik Budapesten edzőmérkőzést a Budapesti Honvéd csapatai ellen.

Hegedűs Zsolt: Célunk, hogy a srácok fejlődjenek és olyan csapattal játszanak ahol tudjuk nagyon komoly az utánpótlás munka.

Hétvégén 3 korosztály utazik Gödöllőre ahol olyan csapatok ellen játszhatunk mint az MTK a Gödöllő az UTE a Dalnoki Akadémia és a Mészöly Focisuli. Hatalmas dolog hogy a fiúk hétről hétre ilyen csapatok ellen játszhatnak, ahol a hibák is kijönnek. Mi feladatunk, hogy ezeket észre vegyük és dolgozzunk a kijavításán. De ehhez kellenek az ilyen erős csapatok elleni meccsek. Szombaton a 2010-es vasárnap a 2009-es és a 2012 korosztály lép majd pályára.

Vélemény, hozzászólás?