U9-Gödöllőn

Remek eredmény az U9-es csapattól.
Gödöllőn vett részt az Eger Se 2009-es korosztálya a tanévindító kupán, ahol Magyarország elit együttesei ellen versenyezhettek. Nem is akárhogyan.
Hegedűs Zsolt: Nehéz bármit is mondani mert talán most jutottunk el arra a szintre mikor ki merem mondani egyre közelebb vagyunk az elithez. Tavaly mikor átvettük ezt a korosztályt sok “nullkilométeres” játékossal akkor meg mi sem gondoltuk, hogy több év kemény munkát vissza lehet hozni egy év alatt, de a srácok remekül dolgoznak. Minden edzésen szinte teljes kerettel dolgozunk.  Élnek halnak ezért a csodás sportágért aminek szépen lassan megjön az eredménye.
A tornáról. Megvertük a nagyon erős Újpest csapatát egy kimondhatom számunkra igen fontos találkozón hiszen még sose sikerült őket megfogni. Magabiztos játék, szép gólok. Majd a Gödöllő második együttesét is magabiztos játékkal vertük 5-0-ra. Majd jött az a Veresegyháza akik legutóbb bronzérmesek lettek és verték az MTK csapatát. Most egy nagyon magabiztos focival 3-0 nyertünk. Majd egy kicsit leültünk. Kicsit megijedtünk a Mészöly és az MTK csapatától is így végül bronz meccset játszottunk. Ahol valami fantasztikus, férfias, kemény, néhol durva ütközetben, ilyen korosztályban ritkán látott védekezéssel nyertünk. Nem tudnék kiemelni senkit mert az egész csapat fantasztikus volt. A legjobb eredményünk egy ilyen szintű tornán 7-8 hely volt. Megkérdőjelezhetetlen az előrelépés. Nem ijedünk még senkitől már ami nagy örömmel tölt el. Most azon kell dolgoznunk, hogy felérjünk egy MTK szintjéhez.
A csapat tagjai: Molnár Balázs, Salga Benjámin- kapusok Bozó Zsombor, Hegyi Balázs, Kovács Mátyás, Hegedűs Keve, Nyolcas  Bene, Országh András, Bánka Olivér, Szemes Levente, Kovács Áron

Vélemény, hozzászólás?