U15

NBII. u15(04) bajnoki 2018.09.08. Eger Éi 10ó00

EgerSE u15 – Tiszakécske (UFC Kecskemét) 0-6

jv: Jávorszky Z.

 

Nagy D

Fejes Á – Laki B – Bukucs G – Kozma B

Koós M – Krinszki B

Terjék D – Bozó K – Rácz D

Major B

 

A mai nap két bajnokit kellett játszani az u15 korosztálynak egyet az NBII -ben és egyet a Hmi bajnokságban. Így viszont ketté kellett választani a keretet. Ez nem lenne baj hiszen mindenki játék lehetőséghez jut és végig játsszák a meccset. Viszont 4 jétékos hiányzott, Szabó Kristóf és Hammer Barna sérült, Oancz Kornél beteg,Hanyecz Gergő egyéb okok miatt hiányzott! Így viszont csere nélkül játszottuk a meccseket.

Ez jó mert csak saját magunkból meríthetünk erőt,mentális tartást.

Az NBII.-es meccsen nagyon labda biztos ellenfél ellen játszottunk akik nagyon gyorsak voltak, szélen nem tudtunk mögéjük kerülni, vagy csak keveset, a szélső védők pedig nem segítették a szélső támadóinkat. A labda kihozatalaink ültek sokszor eljuttattuk  a labdát az ék pároshoz MajorB és BozóK de mivel kevés támogatás volt a védők részéről nem tudtunk gólt lőni. Ettől függetlenül voltak lehetőségeink de 5m -ről szinte üres kapuba sem tudjuk berúgni labdát, mi pedig ismét több alkalommal ziccer helyzetbe hoztuk érthetetlenül az ellenfél csatárait! Ezen kell változtatni nem lehet ennyiszer belehibázni az egyszerű passzban.

A középpályán Krinszki B középen és a szélen Rácz D nyújtott jó teljesítményt míg elől Bozó K ismét nagyon erőszakos, egyedüli gyors játékos volt aki sebességben fel vette a versenyt az ellenféllel.

Nem szabad ennyi gólt kapni figyelmetlenség, nem megfelelő koncentrálás miatt.

 

Vélemény, hozzászólás?