U14 Cegléd

U14 NB II. 4.forduló
Ceglédi VSE 0-11 Eger SE
Gólszerző:
Bóta (4), Nagy (2), Grassi, Bakondi, Briz, Halász, Kalocsány
Kezdőcsapat:
S.Nagy – Bakondi, Révész, Briz (U13), Nagy – Kalocsány, Grassi (U12), Tari (U13), Halász – Berecz, Bóta
Tartalékok: 
Tóth, Varga, Kósa
Szakál Csaba vezetőedző:
A bajnokság negyedik fordulójában a még szintén veretlen Ceglédi VSE otthonában léptünk pályára. Tudtuk, hogy nem lesz könnyű feladatunk, mert nagyon hízelgő statisztikája volt ellenfelünknek. A megszokottnál kicsit hosszabb beszélgetés volt a srácokkal a kezdés előtt az öltözőben. Elmondtam nekik, ha a célunkat el akarjuk érni akkor nekünk minden egyes mérkőzésen maximumot kell nyújtanunk. Nem engedhetjük meg magunknak, hogy egy kicsit is hosszabbra engedjük a gyeplőt. Szerencsére átérezték ezt az egész szituációt és abszolút magabiztosan, határozottan, bajnokaspiránsként léptünk pályára. A támadójátékunk részben rendben volt, de ha őszinte akarok lenni akkor legalább annyi 100%-os lehetőséget rontottunk még el, mint amennyit gólra tudtunk váltani. A védekezésünkkel pedig kifejezetten elégedett vagyok, hiszen a hétközi nemzetközi edzőmérkőzésünkön és ezen a mérkőzésen sem tudtak betalálni a kapunkba, sőt a pontrúgások kivételével nem is tudtak eljutni a kapunkig.
Dolgozunk tovább azon, hogy minél tovább tudjuk megőrizni a hálónkat kapott gól nélkül és elől még nagyobb százalékban használjuk ki a helyzeteinket.
Nagy megtiszteltetés számunkra, hogy a lefújás után egy ceglédi hozzátartozó bejött hozzánk az öltözőbe és azt mondta, nem tudja mikor látott utoljára Cegléden olyan futballt, mint amit a mi csapatunk játszott!
Ami a mutatott játékunknál és a megszerzett 3 pontnál is fontosabb számomra az az, hogy lassacskán a hiányzóink is teljesen rendben lesznek és mindenki hadra fogható lesz végre.
Gratulálok az egész csapatnak a győzelemhez!
Hétvégén újabb rangadó vár ránk. Hazai pályán fogadjuk a jó erőkből álló Jászberényt. Ha a ceglédi mérkőzéshez hasonló mentalitással lépünk a pályára, akkor különösebb problémánk nem lehet.

Vélemény, hozzászólás?