U15 Játékos értékelő

Szia Kornél!

 A múlt hétvégén szintén jól játszottunk de sajnos kikaptunk Cegléden 3:1 pedig úgy éreztem nyerhető lett volna a mérkőzés.
Ma a Jászberény ellen nagyon jó látványos játékot nyújtottunk és nyertünk 3:1-re. Mit éreztél a pályán mi volt a különbség a két meccs között, miért nyertünk ma!? Mi kell hogy mindig ilyen teljesítményt nyújtson a csapat!?
Én szerintem az volt a két meccs közötti eltérés, hogy ma látszott rajtunk, hogy felszabadultan, akarva és koncentráltan játszottunk, de ami a legfontosabb, hogy hátul megoldottuk a levédekezést és gyorsan megjátszottuk a támadókat, elől pedig kihasználtuk a helyzeteinket.
Az előző fordulóban pedig a megbeszélteket nem tartottuk, a legfontosabb helyzetekben mindig rosszul döntöttünk, de amennyit hibáztunk hátul annyival több lehetőségünk lett volna javítani elől mégsem tettük.
Mi kell hogy mindig ilyen teljesítményt nyújtson a csapat!?
Ez a mérkőzés mindenképpen megadta a lendületet, erre a teljesítményre kell építeni, de szerintem ami a mi meccseinket leginkább eldönti az az alázat és a koncentráció, ezt az eddigi összes szezonbeli meccsünk igazolja.

Vélemény, hozzászólás?