Az Eger SE is csatlakozott a Nemzeti Sport kezdeményezéséhez!

A Nemzeti Sport kezdeményezéséhez idén klubunk is csatlakozott, hiszen célunk, hogy minél többen a helyszínen tekintsék meg a mérkőzéseinket!

Az NSO szlogenje szerint: “Szurkoló nélkül nem az igazi egyetlen sportesemény sem – és immár harmadszor mi is megteszünk mindent, hogy több drukkert csábítsunk ki egy-egy sporteseményre.”

Ehhez a kezdeményezéshez az Eger SE a 2018. október 28-án megrendezésre kerülő, felnőtt NB3-as mérkőzéssel csatlakozik, amely 13:30-kor kezdődik az egri Szentmarjay Stadionban! Vendégünk a Tállya együttese lesz!

Kérünk mindenkit, hogy segítse ezt a remek kezdeményezést! A bajnoki mérkőzésre vonatkozóan klubunk 1+1 akciót hirdet mely, amely során egy megvásárolt belépővel egy másik szurkoló ingyenesen léphet be a stadionba – amennyiben felmutatja a kedvezményes kupont!

A kupont nem nehéz felkutatni, hiszen letölthető honlapunkról (jelen cikk alatt), megtalálható a Nemzeti Sport napilapban, valamint az alábbi linken is elérhető:

http://www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/menj-meccsre-mindig-a-nemzeti-sport-es-a-klubok-ujra-osszefognak-a-szurkolokert-2661039

Várunk sok szeretettel minden érdeklődőt!

Vélemény, hozzászólás?