U10 – Bozsik kiemelt

Régiós kiemelt Bozsik torna U10

Balmazújvárosban jártunk ahol remek körülmények fogadtak minket. Jól előkészített pályák és öltözők. De jó lenne ha Egerben csak hasonló lenne.
A srácokrol néhány szó. Nagyon elégedett vagyok a teljesítménnyel. Első körben a fiúktól két dolgot kértem. Egyik, hogy masszívan védekezzünk, ne veszítsünk párharcokat, a másik hogy próbáljuk meg egy érintővel kihozni a labdát és sok 2-1 elleni gyors szituációt oldjunk meg. Azt gondolom egy szavam se lehet. Egy gólt kaptunk öt meccsen és a támadójátékunk olyan volt ami a többi csapatnak nem. Mi játszottuk a futballt. Sok szép támadás, nem rugdostuk el a labdát. Néhány érintővel helyzetet alakítottunk ki. Senki nem lógott ki a csapatból. Férfi munka volt a javából. A Debrecen régió vezetője az egyik mérkőzést követően kiemelte, hogy nagyon jó amit csinálunk és ez nagy büszkeséggel töltött el. Az első tornákhoz képest úgy gondolom észre vehető hogy nagyon nagy fejlődésen mentünk át, esélyt sem adtunk az ellenfeleinknek. Az egy gólt is egy szabadrúgást követően kaptunk. Külön kiemelném a játékvezetést. Végig kiemelkedő volt. Hibák pedig mindenhol vannak. Ma jó volt ennek a csapatnak az edzőjének lenni. Rég volt olyan hogy a torna végén az értékelésem ennyi volt: Gratulálok uraim. Szerintem mindenki értette mi a véleményem. Nagy potenciál van ebben a csapatban még. Külön öröm volt számomra hogy István Márk egy hónap kihagyás után mekkorát küzdött. Jó hogy itt vagy már köztünk Márkito.
Hogy legyen egy kis negatív. Nem én lennék ha nem mondanám el. A későbbiekben a kapu előtt sokkal nagyobb koncentráció kell. 18 gólt szereztünk, de ha csak a legnagyobb helyzeteinket nézem lehetett volna ez 36 is. Tehát tudom miben kell még fejlődni
Eredmények:

Eger – Kisvárda 2-0

Eger – Hajdúböszörmény 7-0
Eger – Gyöngyös 2-1
Eger – Balmazújváros 4-0
Eger – Sajóvölgye 3-0

Vélemény, hozzászólás?