SIKERES BEMUTATÓT TARTOTT AZ EGER SE

2018. november 22-én, a késő délutáni órákban bemutató edzést tartott az Eger Labdarúgó Sport Kft. a körzetéhez tartozó klubok edzőinek, vezetőinek és minden érdeklődőnek!

Az edzésen a Funino és az Exerlight technikák bemutatása, használati céljuk, valamint általános edzés felépítési elvek prezentálására került sor. A bemutató sorozat példaértékűnek tekinthető, de talán az országban is egyedülálló. Klubunk célja, hogy filozófiánkat, elképzeléseinket, módszereinket megmutassuk a partner egyesületek részére!

Óriási öröm volt részünkre, hogy több egyesület is képviseltette magát a rendezvényen. A régió klubjai mellett tiszteletét tette az eseményen többek között Vojtekovszki Csaba a Magyar Labdarúgó Szövetség Heves Megyei Igazgatóságának igazgatója, Palaticzky Szabolcs az MLSZ Bozsik Programjának Észak-Magyarországi Régióvezetője, Sütő Szilárd a DVTK Labdarúgó Akadémia igazgatója, Tajti József DVTK sportigazgatója.

Terveink szerint a Vitányi László szakmai igazgató által vezényelt program hosszú távon fog zajlani és reméljük, hogy megfelelő befogadókészség lesz a klubok, egyesületek részéről.

Az edzésen az Eger SE utánpótlás labdarúgói vettek részt Fűkő Péter és Hegedűs Zsolt irányításával.

Az edzést vezénylő, az edzéstervet összeállító Fűkő Péter vezetőedző szavai:

“A meghívott régiós csapatok közül nyolc egyesület képviseltette magát. A DVTK vezetői és a Régiós központ vezetők is megtiszteltek minket. Az edzés célja a három játékos együttműködése volt, melyet teljesen leegyszerűsítve mutattunk be. Funino játékokkal és az Exerlights technikákkal ötvözve lettek bemutatva a feladatok. A fiúk ügyesek voltak de láthatóan nekünk is van hova fejlődünk a jövőben. Szeretnénk folytatni és tovább lépni a közös munkában a régiós csapatokkal, és együtt fejlődni tovább. Gondolkodó gyerekeket szeretnénk képezni, és a technikai tudásukat a maximálisra emelni.”
A sorozat ötletgazdájának, Vitányi László szakmai-igazgatónak a szavai:


“Az Eger Labdarúgó Sport Kft teljes régiós képzésben gondolkodik, hisz közös érdekünk az, hogy minél több labdarúgó kerüljön ki Heves megyéből. Szeretnénk, ha a környezetünkben lévő klubok ugyanígy tekintenének ránk. A bemutatók célja, hogy módszereinket, filozófiánkat bemutassuk a partner kluboknak, majd azokról közösen gondolkodjunk! Hosszú távú programot tervezünk, amelynek a csütörtöki az első állomása volt. A program fontosságát érzékelteti a megjelent kollégák száma, valamint az MLSZ és a DVTK aktív jelenléte. Szeretnénk januárban a következő edzésünket is megtartani, majd azt követően egy kerekasztal beszélgetésen megvitatni az edzői gondolatokat. Most a Funino és Exerlight technikák alapjait mutattuk be és folyamatosan emelni szeretnénk a színvonalat. Nyitottak vagyunk a külső helyszínen történő bemutatóra is, amelyre már igény is érkezett. Reméljük, hogy a közös cél közelebb hozza a klubokat egymáshoz!”

Vélemény, hozzászólás?