Csatlakozz az ÖREGriek-hez!


Az ÖREGriek az Eger SE baráti támogatói köre.

Célja a helyi futball népszerűsítése, a csoport lehetőségeihez mért támogatása, a kulturált szurkolás elősegítése, közös programok, találkozók szervezése.

Felvételre kizárólag a tagok döntése alapján és egy jelenleg kidolgozás alatt lévő rövid alapszabály elfogadása mellett van lehetőség. Fontos tudni, hogy a kitűzött célok eléréséhez egy jelképes tagdíjat is megszavaztak az alapítók. Nem túl szigorú “felvételi szabályaikkal” azt szeretnék elérni, hogy az ESE-t valóban támogatni akaró személyek baráti csoportja tudjanak maradni.

A jelenleg mintegy 15 főt számláló csoport tervei között szerepel az ESE anyagi és vagy tárgyi segítése, jubiláló játékosok ajándékozása, idegenbeli meccsekre történő szervezett utazás elősegítése, és szeretnének minél több fiatalt a meccsekre csábítani. Persze alkalmanként egy-egy sütögetés, sörözés is „belefér”.

Első „összejövetelüket” december 29-én tartották egy jó hangulatú sörözés és az elmúlt szezon felvételeiből összeállított remek kis videó megtekintése mellett. Aki nem sajnál havi 500 Ft tagdíjat megfizetni és elfogadja az alapszabályban foglaltakat – a tagok döntése alapján – a fenti csoport tagja lehet. Ehhez nem kell mást tennie, mint  nevét, elérhetőségét elküldeni: azoregriek@gmail.com címre.

Felvételed esetén – amennyiben a facebookon van profilod – az ÖREGriek EGER SE Támogató Baráti Kör név alatti zárt csoportba is be tudsz jelentkezni, ahol már most több cikk, fénykép van fenn, ezek böngészése mellett a tagokkal itt tudsz akár közvetlenül is kapcsolatba lépni.

Üdvözlettel: ÖREGriek EGER SE Támogató Baráti Kör

 

Forrás: Eger SE Szurkolói oldal


 

Vélemény, hozzászólás?