U14 – Győzelem a IX. Cigándi Nemzetközi Utánpótlás Tornán


U-14-es csapatunk hétvégén a IX. Cigándi Nemzetközi Utánpótlás Tornán vett részt. Fiataljaink kitűnően szerepeltek, minden mérkőzésüket megnyerve és mindössze egy gólt kapva nyerték meg a tornát. A gólkirály is az Eger SE-ből került ki Bóta Gergő személyében.


Csoportmérkőzés: 
Eger SE 3 – 0 Cigánd SE
Eger SE 4 – 0 Tarpa SC
Eger SE 10 – 1 Alsózsolcai KSC
1-3.helyért: 
Eger SE 4 – 0 Mátészalkai MTK “A”
Eger SE 8 – 0 Filó SE Nyíregyháza
Keret: S.Nagy, Kalocsány – Révész – Bóta – Berecz, Kovács – Bakondi – Nagy – Varga
Torna gólkirálya: Bóta Gergő

Torna végeredménye: 
1.) Eger SE 
2.) Mátészalkai MTK “A”
3.) Filó SE
4.) Cigándi SE “B”
5.) Cigándi SE “A”
6.) FC Lokomotíva Kosice
7.) Tarpa SC
8.) Sárospataki USI
9.) Buzitai FA
10.) Alsózsolcai KSC
11.) Mátészalkai MTK “B”
12.) TJ Slavoj Královsky Chlemec

Szakál Csaba

vezetőedző:

Nehézkesen indult számunkra a torna. Hozzáteszem nagy befolyásoló tényező volt, hogy abszolút nem készülünk külön ezekre a kispályás kupákra és emiatt több volt a technikai pontatlanság, de ez várható is volt valamilyen szinten. Ahogy mentünk bele a mérkőzésekbe egyre jobban megfigyelhető volt, hogy gyorsan alkalmazkodni tudtunk a körülményekhez és játékunk is folyamatosan tisztult. Minden mérkőzésünkön végig dominálni tudtunk és nagy fölényben játszottunk. Külön öröm számomra, hogy egyetlen kapott gólt jegyezhettünk fel az egész játéknap folyamán, pedig 5×2 méteres nagy kapura zajlott a torna. Ez az egyéni és a csapatszintű védekezésre nézve is hízelgő. Továbbá jó volt látni a srácok hármas döntőben mutatott játékát. Nagyon magabiztosak, felszabadultak voltak és két fizikálisan erős csapat ellen, parádés gólokat szervezve arattak sok gólos győzelmeket.
A téli programunkban a gödöllői kispályás tornán kívül ez a cigándi rendezvény volt még beiktatva, így a felkészülés ezen részét le is zártuk.

Vélemény, hozzászólás?