U14 – Fölényes győzelem a hétvégi mérkőzésen


Eger SE – Balassagyarmati VSE 9-0 (4-0)

Gólszerzők: Berecz (4), Nagy (2), Halász, Briz, Kalocsány
Kezdőcsapat: S.Nagy, Grassi (U12) – Révész – Kovács (U13) – Nagy, Kalocsány – Briz (U13) – Varga, Bóta – Berecz – Jászberényi (U12) 
Tartalékok: Halász, Németh (U13)

Szakál Csaba

vezetőedző:

Nem egyszerű egy olyan mérkőzést értékelni, ahol az ellenfelünk sajnos a mérkőzés kezdetétől fogva feladta a támadás lehetőséget és a saját kapujuk elé letáborozva, zárt védekezésre rendezkedett be. Az első perctől kezdve ott húzták az időt a vendégek, ahol csak tudták.
Felnőtt szinten, ahol eredményt kell lerakni az asztalra azt mondom oké, de elszomorító, hogy utánpótlás korú gyerekeknél ez a passzív hozzáállás és elképzelés nélküli játék előfordulhat. Az első nyolc perc alatt három alkalommal is szemben álltunk a Balassagyarmat kapusával, de elhibáztuk a befejezést. A találkozó 16. percében tört meg a jég és utána már futószalagon jöttek a gólok. A nagyobb arányú győzelem is benne volt a pakliban, de sok helyzetet puskáztunk el. Ami pozitívum, hogy újabb U12-es játékosunk mutatkozott be Jászberényi Peti személyében, aki a saját korosztályában nyújtott játékának, edzés munkájának köszönhetően kapta meg a lehetőséget és két évvel fiatalabbként is meggyőző teljesítményt tudott nyújtani. Illetve Halász Máté hosszas kihagyás után térhetett vissza a pályára és ezt góllal ünnepelhette meg. Győzelmünk megérdemelt, de a saját játékunkkal abszolút nem vagyok kibékülve. Ezt a mérkőzést gyorsan el kell felejtenünk. 

Vélemény, hozzászólás?