U15 – Újpesti TE-Eger SE 6-1 (3-0)


Újpesti TE – Eger SE  6-1(3-0)

Budapest, 2019. március 6.

Eger SE: Kiss D. J. (Balázs M.) – Petz P., Mészáros H., Bukucs G., Koós M. (Lányi B.) – Kovács Á. (Fejes Á.), Bársony L., Krinszki B., Terjék D. (Kozma B.) – Bozó K., Major B.

Gól: Bozó K.


Székely Károly

vezetőedző:

Most mi játszottunk több fiatalabb játékossal ez látszott a test felépítésekben párharcokban verseny futásban is.
Nagyon sok egyéni technikai hiba (labda átvételek, és passzok kivitelezése)  akadályozta meg hogy eredményesebbek legyünk.
Örülök Bozó Kornél góljának mert nagyon sokat futott rengeteg párharcba kényszerítette a jól játszó szervezetten védekező ellenfél, és megérdemelte hogy sikerüljön gólt lőnie. Bársony és Krinszki sokat védekezve sokat futva játszottak a párharcokat most kevésbé tudták megnyerni  és így sok labdát rossz helyre passzolták. Legnagyobb gondjaink a széleken voltak nagyon sok labda kezelési hiba és rossz csel jellemezte játékukat.Látszik hogy Major Bence nem egészséges teljesen és ez zavarja a futásban.
Külön öröm volt számomra hogy Mészáros Hunor először játszott ilyen szintű mérkőzésen és nem volt meg illetődve sokat szerelt, sok ellenfél akciót állított meg jól megértették egymást Bukucs Gerivel akinek a csak jobb lábbal való játéka okozott gondot.
Kapusaink ismét átlagosat nyújtottak néhány bravúros védés mellett voltak hibák.

Mérkőzés jegyzőkönyv


 

Vélemény, hozzászólás?