U15 – Alulmaradtunk Tiszakécskén

Tiszakécskei VSE – Eger SE 8-2 (4-1)

Tiszakécske, 2019. március 10.

Eger SE: Kiss D. J. – Petz P., Mészáros H., Bukucs G. Koós M. – Bársony L., Krinszki B. (Fejes Á.) – Rácz D. (Lányi B.), Bozó K., Terjék D. (Kovács Á.) – Major B. (Kozma B.)

Gól: Major B., Bozó K.


Székely Károly

vezetőedző:

A jelenlegi listavezetőnél új műfüvön játszottunk, jól kezdtük a mérkőzést, kapus bravúrok majd megszereztük a vezetést. Próbáltuk tudatos labda kihozatalokkal felépíteni a támadásainkat két ellentétes oldali szélsővel (Rácz D., Terjék D.) és két egymás mögött helyezkedő ékkel (Major B., Bozó K.) játszva.
Az első bekapott gólig nem volt probléma még akkor sem amikor látszott az ellenfél labda biztosabban játszik mint mi. Egy jól sikerült összjátékból sikeres kontrát végig játszottunk amiből Major B. megszerezte a vezetést.Viszont egy labdakihozatali hiba – ellenfélnek passzoljuk a labdát – megzavarta játékosainkat és utána nem volt kellő hit koncentráció hogy mi is több sikeres támadást vezessünk, mindig bele hibáztunk az összjátékban és rengeteg átvételi hiba volt, ami miatt elakadnak az akcióink. Helyzeteink voltak, de a kapu előtt rosszul döntöttünk, hibás passz, megoldás, nem jó rúgó technika alkalmazása. A második gólunkat a rengeteg párharcot vívó Bozó Kornél lőtte Bársony L. ragyogó indításából.
A kapuban Kiss Dominik több bravúros védése (sorfal fölött rövid felsőbe tartó lövést védett a levegőben úszva) mellett akadtak ügyetlen labdafogásai, de szerencsére ezekből nem lett baj. A védelemben Bukucs G. gyorsasága testi ereje magabiztosságot jelzett de az előre játékban lassú volt ezen kell javítania. Jobban kell irányítania a többi védőt az együttes védekezéshez.
Középpályán volt a mezőny talán legjobbja Bársony Lőrinc aki rengeteget futva ütközve, állandó labda közeli helyezkedései, átvételei ügyes cselei fordulatai révén volt tartása a csapatnak. Elől ismét Bozó Kornél volt aki kiemelkedett, sokszor 2-en 3-an fogták, támadták le és ütköztek vele keményen, mégis gólt tudott lőni!
Viccesen örülhetnék mivel a kanadai táblázaton megnyertük a mérkőzést mert lőttünk 2 gólt, adtunk 2 gólpasszt magunknak és 7 gólpasszt az ellenfélnek. Nem lehet ennyi egyszerű labdát eladni, döntés képességünkön kell tudni javítani gyors játék mellett is.

Mérkőzés jegyzőkönyv


 

Vélemény, hozzászólás?