NB III. – Megyei rangadó a Szentmarjayban


Hétvégén megyei rangadóval folytatódik az NB III. Keleti csoportjában a pontvadászat. Vasárnap a Gyöngyösi AK csapata látogat a Szentmarjay Tibor Városi Stadionba, a kezdés 15.00 óra.

Az őszi mérkőzésen, Gyöngyösön 1-1-es eredmény született. A gólunkat a Sényő-CARNIFEX FC ellen két gólt szerző Antal Zsolt szerezte. Az ellenfelünk az előző mérkőzésen otthoni környezetben szenvedett 3-1 arányú vereséget a Füzesgyarmat SK csapata ellen. Mi viszont bravúros győzelmen vagyunk túl a Sényő-CARNIFEX FC otthonában.

A vasárnapi mérkőzésről vezetőedzőnket kérdeztük.


Ismételten egy fontos mérkőzés előtt állunk. Természetesen azért szorítok, hogy a következő NB3-as szezonban se legyen kevesebb heves megyei csapat az ideinél, sőt bízom a Hatvan feljutásban, ezáltal a régiós klubok számának növekedésében és remélem, hogy ezt a reménybeli vasárnapi sikerünk sem írja felül! Ahogyan korábban mondtam, előrefelé tekintünk, nem hátrafelé. A játékosok jókedvűen készülnek, reméljük, hogy a megfelelő magabiztosságot és akaratot ismét feltudják vinni a pályára és ha emellett megvalósítják a kért dolgokat, akkor itthon tarthatjuk a három pontot. Az biztos, hogy két szervezet is sokat lendített rajtunk a célok elérésében, hiszen az egri szurkolók a tavaszi két meccsen kiemelten bizonyították, hogy számíthat rájuk a csapat, valamint meg kell köszönni az Egri Városi Sportiskola fáradozását is, hiszen erőn felül teljesítenek, azért, hogy a Szentmarjay stadion gyepe olyan állapotban legyen a bajnokira, amilyenben a játékosok szeretnék látni! Most már csak ők kellenek! Sok szeretettel várunk mindenkit a mérkőzésünkön!


 

Vélemény, hozzászólás?