U14 – Nyolcgólos győzelem Tiszakécskén


Duna Aszfalt Tiszakécske VSE – Eger SE 0-8 (0-3)

Tiszakécske, 2019. március 10.

Gólszerzők: Bóta (3), Berecz (3), Kalocsány, Révész
Kezdőcsapat: S.Nagy, Grassi (U12) – Révész – Kovács (U13) – Nagy, Kalocsány – Briz (U13) – Varga, Bóta – Berecz – Káli (U13)
Tartalékok:  Tóth, Török (U13), Jászberényi (U12)

Szakál Csaba

vezetőedző:

Sokat beszélgettünk a fiúkkal az előző két bajnoki mérkőzésről. Közösen arra az elhatározásra jutottunk, hogy az előző két meccsen nyújtott teljesítménytől sokkal több fog kelleni a jövőben. 
Teljesen más mentalitással lépett pályára a csapat. Nagyon motiváltak voltak és ismét azt a tüzet láttam a szemükben, amit minden mérkőzésen szeretnék az elkövetkező időszakban. Fizikálisan erős, nagyon jó felépítésű játékosokból álltak a hazaiak. Jól kezdtük a mérkőzést, sokat birtokoltuk a labdát. Nagy iramot tudtunk diktálni és végig mezőnyfölényben játszottunk. A labdajáratásainkba, kombinatív játékunkba minimálisra csökkentettük a hibák számát az előző bajnokikhoz képest és ez meg is látszott a játékunkon. A Tiszakécske kapusa több alkalommal is nagy bravúrral tudott hárítani, ezért maradt el a még nagyobb arányú győzelem. Koncentráltak és fegyelmezettek voltunk védekezésben és ennek köszönhetően ellenfelünk nem tudott eljutni a kapunkig a mérkőzés folyamán. Nagyon pozitív számomra, hogy sorozatban ez volt a harmadik mérkőzés, amit kapott gól nélkül hoztunk le úgy, hogy a keretben nyolc hiányzónk van. 
Gratulálok a srácoknak! Kiváló csapatmunka volt, remek egyéni teljesítményekkel! 

Mérkőzés jegyzőkönyv


 

Vélemény, hozzászólás?