NB III. – A dobogós Szolnoki MÁV FC-hez látogatunk


A hétvégén a dobogó második fokán lévő Szolnoki MÁV FC az ellenfelünk az NB III. Keleti csoportjának 23. fordulójában. Ellenfelünk az előző fordulóban vendégként szenvedett vereséget a Füzesgyarmati SK-tól 5-1 arányban. Mai hír a Szolnokkal kapcsolatban, hogy közös megegyezéssel szerződést bontottak Tóth Tibor vezetőedzővel, aki a későbbiekben a Szolnoki MÁV Utánpótlás FC-nél folytatja a munkáját. A bajnokság végéig a Csábi József sportigazgató látja el a vezetőedzői feladatokat.

Csapatunk az előző hétvégén hazai pályán maradt alul 2-1-re a Debreceni EAC ellenében, ezzel a harmadik vereségét szenvedte el sorozatban.

Ősszel meglepetést okozva győztük le a Szolnoki MÁV FC csapatát a Szentmarjay Tibor Városi Stadionban, Gresó Mátyás és Kovács Gergő góljaival, 2-0-ra.

Az előttünk előtt álló mérkőzésről vezetőedzőnket kérdeztük:


A tabella jelenlegi állapotára tekintve sem nézünk könnyű összecsapás elé. Bár a Szolnoknak sem jöttek az eredmények az utóbbi időben, de ettől függetlenül a bajnoki címért játszanak. Van elképzelésünk hogyan hozhatjuk el a bajnoki pontokat, remélem sikerül is megvalósítani. Ellenfelünknél a héten edzőt váltottak, hozzám hasonlóan a szakmai vezető irányítja nyárig a munkát. Csábi Józsefnek sok sikert kívánok, remélem visszatalálnak a pontszerző útra – hétfőtől!


 

Vélemény, hozzászólás?