U15 – Eger SE – Gyöngyösi AK  9-2 (3-2)


Eger SE – Gyöngyösi AK  9-2 (3-2)

MLSZ U15 II. o. – 23. forduló

Eger, 2019. április 10.


Székely Károly

vezetőedző:

Már a 16.-ik másodpercben vezethettünk volna 1-0 ra, ehelyett a 6.-ik percben 2-0-ra vezetett az ellenfél mert hátul bizonytalanok dekoncentráltak voltunk, sőt érthetetlenül kapkodóak. Ez akkor is kellemetlen ha tudtuk hogy a GYAK elleni meccs rangadó, mert ott van a legtöbb barátunk (edzők) és ismert játékosok is az iskolából a megyei válogatottból.
Ráadásul a 6.-ik percben megsérült a legstabilabb védőnk Bukucs G. és emiatt át is álltunk 3-5-2 re amit a Holló G. – Bozó K. ék párral már régen szerettem volna játszani, megtalálni a két ilyen csatár páros alá a helyes felállást,játékosokat.
Nem volt más hátra végig letámadni az ellenfelet bátran fel vállalni az 1 vs. 1 elleni párharcokat bátran támadni, csak az előre játékot erőltetni hosszú labdákkal és gyors egyéni betörésekkel is és minél kevesebbet hibázni az összjátékban középpályán és hátul is.
Jó volt látni hogy mindenki akart talán túlságosan feszült is volt mindenki így én is de sikerült fordítani és sok szép gólt elérve szereztük meg a győzelmet.
Nem gondoltam volna a 6-.ik percben hogy ez sikerül hiszen a meccs előtt félórával érkezett meg Bársony L. mezei futó versenyről Gödöllőről (köszönöm azU14-s szülőnek aki autóval elhozta) addig nem volt biztos a kezdő csapat sem, természetesen a meccs előtti megbeszélés is rövid, feszült volt. 
Kiss D.-nek meg kell szoknia hogy ebben az osztályban minden pillanatban koncentrálni kell a helyes technika alkalmazását egyes védéseknél nem szabad elhibázni. Szerencsére van sok ideje még.
A három középpályás játéka végre nagyon tetszett, labdaszerzések, ütközések, indítások, összjátékok, kapura lövések.
A két ék Holló – Bozó hozta amit vártam tőlük de sok helyzet kihagytak, ziccerben jobban kell koncentrálni dönteni a kapu előtt.
Rácz D. és  Major B. sokat dolgozott biztosak voltak és ez stabillá tette támadásunkat védekezésünket is az első negyedóra után. Terjék D.és Mészáros H. is jól szállt be a mérkőzésbe.
Gratulálok a csapatnak!

Mérkőzés jegyzőkönyv


Mérkőzés fotók (Eger SE-Gyöngyösi AK)


 

Vélemény, hozzászólás?