Fantasztikus: U9 – Manchester City az ellenfél


Hatalmas megtiszteltetés érte U9-es együttesünket. A korábbi remek kulfoldi, nemzetközi eredményeknek köszönhetően amit idősebb korosztályok érték el U9-es együttesünk részt vehet Németországban, Kempenben egy nívós nemzetközi tornán. A tornáról a csapat edzőjét kérdeztük.


Hegedűs Zsolt

vezetőedző:

Már akkor is nagyon boldogok voltunk mikor megtudtuk mehetünk erre a tornára hiszen olyan csapatok vesznek részt rajta mint az olasz Juventus, vagy Inter. Az angol Manchester City, Fulham, illetve a Watford. A német Bayern München, Borussia Dortmund, Borussia Mönchengladbach, Hamburg és a fővárosi Berlin együttese. A portugál Sporting Lissabon, a spanyol Deportivo La Coruna.

De ne feledkezzünk meg a Sparta Prága, a Spartak Moszkva, vagy a Polonia Warsawa együtteseiről sem.

Még nagyobb öröm volt mikor kiderült hogy csoportunkban már játszhatunk a Manchester City és a Berlin csapataival. Őszintén szólva már én is úgy várom a tornát mint egy kisgyerek de talán annál is többet ér az, hogy játékosaim szemében látom a csillogást. Talán életük legszebb ajándéka lesz ez a három nap.

Mindent megteszünk azért hogy felkészüljünk becsületesen a tornára és jó mérkőzést játszunk majd a világ legjobb csapataival.

Köszönjük a lehetőséget a támogatóknak, a szülőknek akik nagyon nagy áldozatot vállalnak és az Eger SE vezetőségének is. Hajrá SE. Remélem a következő években is lesz hasonlóra lehetőség és a kisebb korosztályokat is el tudjuk vinni ilyen rangos tornákra. Ha te is részese szeretnél lenni akkor gyere és látogasd meg edzéseinket, legyél az ESE család tagja.



 

Vélemény, hozzászólás?