Bemutatkozás az NB III-ban: Révész András


Honlapunkon szeretnénk bemutatni az NB III-ban bemutatkozott fiatalokat. Ezért megkérdeztük Őket az eddigi pályafutásukról és az első NB III-as mérkőzésről, valamint rövid véleményt kértünk a vezetőedzőtől is.


Első bemutatkozónk a 2001-es születésű Révész András, aki már tavaly előtti nyártól a felnőtt csapattal edz és a megyei I. osztályban már az előző idényben bemutatkozott.


Kérlek mutasd be milyen állomásokon keresztül jutottál el az NB III-as csapatba? 

– Az utánpótlásban eltöltött éveim alatt kizárólag Egerben voltam. A tavaly előtti nyáron csatlakoztam először a felnőtt csapathoz, csak edzések keretében, majd egy éve be tudtam mutatkozni megyei első osztályban., majd az idén az NB III-ban is.

Hogyan élted meg az első NB III-as mérkőzést? 

– Az első NB III-as bajnokim egy idegenbeli meccs volt Füzesgyarmat ellen. Kikaptunk 3-0-ra és a meccs végén kaptam meg a lehetőséget. Nagyon örültem, de az eredmény rossz emlékként fűződik hozzá.

Révész Andrásról természetesen megkérdeztük Vitányi László szakmai igazgatót, az NB III-as csapatunk vezetőedzőjét is, hogy pár szóban mutassa be a játékost.

– Andris egy nagyon jól nevelt, tisztelettudó fiatalember. Úgy érzem, hogy ha a labdarúgásban nem találja meg a helyét, akkor az élet egyéb területén bizonyosan sikereket fog elérni. Azonban kellő elszántságot, alázatot és akaratot látok benne, ahhoz, hogy a későbbiek során sikeres labdarúgó pályafutást is magáénak tudhasson. Sokat használ neki, hogy második csapatunkban immár folyamatosan pályára lép. Ha kellő rutint szerez, rövid időn belül az NB3-as csapatban is meghatározó szerepet kaphat. Az idei évben még kevesebb lehetőség jutott neki, de az edzésmunkája rendben van és hiszem, hogy már a következő év is sokkal sikeresebb lesz számára. Ha kitartása és az eltökéltsége nem változik, akkor ez az idő hamarabb jöhet el neki, mint az ő maga is gondolná.


Köszönjük a válaszokat, Andris további pályafutásához pedig sok sikert kívánunk!


A képre kattintva megtekinthető a részletes játékos adatlap


 

Vélemény, hozzászólás?