U14 – Felkészülési mérkőzés a DVTK ellen


U14-es csapatunk szerdán a DVTK-hoz látogatott az osztályzóra való felkészülés jegyében. Jó iramú mérkőzésen vannak túl a fiúk, ahol megtapasztalhatták az NB I. légkörét.


DVTK – Eger SE 1-1

Felkészülési mérkőzés

Miskolc, 2019. május 29.


Gólszerző: Bóta Gergő ill. 

DVTK összeállítása: 
Juhász Bence, Csicsvári Dániel – Ferencsik Soma – Komlósi Bence – Németh Ákos, Ferencsik Bálint – Kövesi Krisztián – Köteles Martin, Jacsó Dávid – Gulyás Márk – Balázsi Levente
Tartalékok: 
Kapi Ákos, Binó Balázs, Kaczvinszki Dominik, Leányvári Kende, Kollár Márton, Demeter Milán
•Eger SE összeállítás: 
S.Nagy, Jordán – Révész – Kovács (U13), Bóta – Halász – Kalocsány – Paizs – Nagy, Briz (U13) – Varga 
•Tartalékok: 
Bakondi, Kósa, Mészáros, Koós, Kovács, Németh (U13), Czipó (U13)


Szakál Csaba

vezetőedző:

Először is szeretném megköszönni a DVTK vezetésének, hogy segítettek minket az osztályzó mérkőzésekre való felkészülésünkben. Továbbá azt is, hogy az U15-ös korosztályban fent játszó játékosaikat is visszahívták, így a teljes keretük ellen tudtunk pályára lépni. Sajnos négy meghatározó játékost is nélkülöznöm kellett a találkozón. Berecz Kori és Laki Bence betegség, Grassi Élia sérülés és Krinszki Benedek egyéb okok miatt nem állhatott a rendelkezésemre. 
Elmondhatom, hogy összességében egy nagyon jó iramú, izgalmas találkozón vagyunk túl. Ellenfelünk erős játékerőt képviselt és bizonyították, hogy nem véletlenül vannak a tabella első felében az U14 I.osztályban. Teljesmértékben szolgálta a felkészülésünket az összecsapás.
A következtetéseket levonjuk. Visszafogom nézni a felvételt és a srácokkal közösen kifogjuk elemezni azokat a területeket, amelyeken javulnunk kell. Ebből a mérkőzésből is sokat tanultunk. 
A mérkőzést beárnyékolta Mészáros Hunor és a DVTK játékosának Leányvári Kendének a sérülése. Reméljük nem olyan súlyos egyikőjüké sem, mint amilyennek látszott. 
Jobbulást kívánunk mindkettőjüknek! 
A Diósgyőrnek további sok sikert! Remélem jövőre már az U15 I. osztályban csapunk össze!

Vélemény, hozzászólás?