U14 – Eger SE – Várda Labdarúgó Akadémia mérkőzés az NB I-be jutásért


Eldőlt ki lesz az ellenfele az U14-es bajnokcsapatunknak az NB I-jutásárt az osztályozó mérkőzésen. Az első fordulóba lejátszott Mészöly Focisuli SE és a Várda Labdarúgó Akadémia párharcából várhattuk a csapatot. Az első mérkőzésükön Kisvárdán a hazai csapat győzött 1-0-ra, így előnnyel utazhattak a visszavágóra, ahol szintén sikerült diadalmaskodniuk 3-2-re. Így összesítésben 4-2-vel jutottak túl a Várda Labdarúgó Akadémia játékosai a második fordulóba.

Így 2019. június 12-én, szerdán, 17.30 órakor a Szentmarjay Tibor Városi Stadionban az Eger SE – Várda Labdarúgó Akadémia mérkőzésen szurkolhatunk utánpótlás csapatunknak. Játékosaink, akik 100 %-os teljesítményt nyújtottak a bajnokságban már nagyon várják az összecsapás első felvonását. Szeretnének minél nagyobb előnyt szerezni a visszavágóra, hogy a második mérkőzés után elmondhassák magukról, hogy sikerült a következő fordulóba jutni.


A szerdai mérkőzésről megkérdeztük  Vitányi László szakmai igazgatót, hogy pár szóban vezesse fel a mérkőzést.


Az U14-es csapatunk egész idényben kiemelkedő teljesítményt nyújtott, így megérdemelten szerezték meg az aranyérmet. Még (remélhetőleg) négy nagyon fontos meccs vár rájuk, de a feljutás érdekében nem pakoltuk agyon a srácokat “súllyal”. Első párharcunkban a Kisvárda csapatával mérkőzünk meg. A ‘várdaiakat többször láttuk és az utolsó két mérkőzését élőben is megtekintettem. Masszív, jó csapat, azonban úgy gondolom, hogy ha a srácok a saját játékukat nyújtják továbbjuthatnak. A szomszédos Mezőkövesd az eggyel magasabb korosztályban vív osztályozó mérkőzést, ha mind a két klub sikerrel járna, akkor a DVTK égisze alatt olyan régió alakulhatna ki, amely töretlen lehetőséget biztosítana a helyi gyerkőcök fejlődéséhez. Amennyiben nem vennénk sikerrel a párosításokat, a játékosoknak akkor sem kell kétségbe esniük, hiszen tehetségük, szorgalmuk, alázatuk alapján magas szintű játékosok válhatnak belőlük. A felnőttcsapatunk már nagyon várja, hogy “beöregedjenek” a keretbe! Szeretettel várunk mindenkit szerdán, az előzetes visszajelzések alapján több száz néző és remek hangulat várható! Hajrá Eger!

A mérkőzésre minden sportbarátot nagy szeretettel várunk a stadionba, szurkoljunk együtt az utánpótlás csapatunk sikeréért!


A mérkőzés megtekintése ingyenes!
Büfé és ajándékbolt várja a szurkolókat!


 

Vélemény, hozzászólás?