NB III. – DVTK II. – Eger SE 2-3 (1-1)


DVTK II. – Eger SE 2-3 (1-1)

Felkészülési mérkőzés

Miskolc, DVTK Edzőközpont, 2019.07.17.


DVTK II.:

Pápai K. – Szűcs K., Nagy Z., Szabó B., Farkas M., Orosz M., Kispál T., Tóth B., Zsiga M., Bodos G., Nyeste Á.

Cserék: Prokopelki P., Budaházi L., Zsemlye B., Jónyer K., Csávás B., Juhos D., Gátfalvi R., Lehoczky B.

Eger SE:

Nacsa P. – Debreczeni D., Valkay R., Bagdán G., Csiki N., Lőrincz P., Titkó K., Pfister E., Antal Zs., Bartusz D., Stampf A.

Cserék: Csorba A., Haász T. B., Mikolka M., Farkas K., Pataki V., Kis G., Vajda Á., Fodor G.


Góllövők: Kispál T., Szabó B. (öngól), Bodos G. ill. Farkas K., Vajda Á.


Az első félidő 8. percében jutott vezetéshez a DVTK Kispál T. gójával, melyet egy Szabó B. öngóljával sikerült kiegyenlítenünk. A pihenőre 1-1-el mentek el a csapatok.

A második félidő 51. percében egy vitatható 11-eshez jutott a DVTK, melyet Bodos G. értékesített. Csapatunk nem adta fel a küzdelmet és Farkas K. révén a 75. percben sikerült egyenlíteni, majd egy gyorsan elvégzett szabadrúgás után a 77. percben Vajda Á. megszerezte a győztes gólt.


Klink Zoltán

vezetőedző

A mai mérkőzésen a középpályát szerettem volna megforgatni, legalább 4 variációban. Sajnos a játékvezetők nem engedték a visszacserélést, de így is három különböző variációt ki tudtam próbálni. A csapatjáték nagyon sokat javult, megjelentek az összhangban elvégzett kilépések, labdásra irányuló presszingek. Vannak és természetesen lesznek még hibák, de a mai meccs után sokkal több pozitív eseményt tudok nekik kielemezni a videózáson, mint múlt héten. Engem érdekel a végeredmény, hiszen senki sem szeret kikapni, mindenkit arra irányítok, küzdjön minden pillanatban a győzelemért, úgyhogy ez plusz dicséret a srácoknak.

Nacsa Péter személyében egy NB-I-et megjárt kapust igazoltunk, aki ma bizonyította, hogy kiemelkedő teljesítményt várhatunk tőle bármikor.

Mérkőzés fotók (DVTK II.-Eger SE)


Vélemény, hozzászólás?