U17 – Csapatunk lejátszotta az első felkészülési mérkőzését


Besenyőtelek (2001-2004 vegyes )- Eger SE u17(2004-2005)  8-7)

Felkészülési mérkőzés

Besenyőtelek, 2019.07.26.


A csapatok 3×30 perces harmadot játszottak:

1. harmad:
Kiss D.J. – Török J., Hammer B., Bukucs G., Szabó K., Leffler M., Bársony L., Kovács Á., Bakó P., Oancz K.,                          Holló G.
2. harmad:
Kiss D. J. – Fejes Á., Bársony L., Leffler M., Szabó K., Laki B., Koós M., Kozma B., Bakó P., Nagy D., Holló G.
3.harmad:

Kiss D J. – Török J., Bársony L., Leffler M., Szabó K., Laki B., Koós M., Kovács Á., Bakó P., Nagy D., Holló G.


Góllövők: Nagy D. (1), Laki B. (1), Holló G. (5)


Székely Károly

vezetőedző

Köszönetünket kell kifejezni a besenyőtelki egyesületnek mert lehetővé tette, hogy délelőtt edzeni tudtunk egy füves pályán, tiszta öltözőt biztosítottak és még ásványvizet is biztosítottak minden gyereknek, és Bozsik Csaba Besenyőtelek polgármestere is kijött az edzés időben hogy rendben van e minden! 
Délelőtt 10 órakor tartottunk egy edzést végre füves pályán, majd az OÁZIS pizzériában ebédeltünk és ezután kisétáltunk mindannyian a Besenyőtelki horgásztóhoz pihenni, játszani beszélgetni. 
Délután négy órakor játszottunk a Besenyőtelek 2001÷2004 vegyes csapatával. A korkülönbség megmutatkozott, de rengeteg tanulságos esemény, helyzet, szituáció adódott amiből tanulnunk kell az idei NB-s u17 bajnokságban való szerepléskor. Sajnálom hogy Hammer és Bukucs kisebb sérülést szenvedett, de így adódott, hogy Bársony Lőrinc játszott belső védőt meglepően jól magabiztosan, kiemelkedően! Gratulálok Lőrinc! Örülök hogy jól szállt be Koós M. és Laki B. is, de sokkal több futás kell ezen a poszton a továbbiakban. Szabó K. rengeteget vállalt be védőként, de nem szabad elfelejtkeznie az alap védő feladatairól és arról hogy segítenie, javítania kell, ha társai hibáznak akkor is. Két új játékos mutatkozott be. Leffler M. Egerszalókról érkezett végig játszotta a mérkőzést stabil meghatározó volt a védekezése a játékban kell gyorsulnia, hamarabb kell jól döntenie. Bakó P. Gyöngyösről érkezett itt fog tanulni Egerben irányító középpályásként játszik, látszik hogy jó helyen van a labda nála nagyon jó ütem passzokat tud adni, de nem lehet megállni ha elvesztettük a labdát! A kapuban Kiss D.-nek voltak bravúros védései, sokszor fölöslegesen a gólvonalon helyezkedett így időben nem tudott kifutni amiből gólok is lettek volna. Meg kell tanulni végig koncentrálni előre gondolkodni. Ez viszont mindenkire vonatkozik.
Holló G. 5 gólt rúgott de ennyit ki is hagyott.
Török J. nagyon fiatalként játszott szélső védőt a támadásban jól kapcsolódott be, de nagyobb önbizalommal kell játszania. Kovács Á. és Fejes Á. is sokszor jól helyezkedett, kapcsolódott a játékba, de érthetetlenül eladták a labdákat.
Kozma akarásával most sem volt baj, Oancz K. nem találta a játék ritmusát, felszabadultabban kell játszani.
Ezen a mérkőzésen minden szögletet, szabadrúgást úgy védekezésben mint támadásban önállóan kellet végrehajtaniuk, önálló döntés,szervezés, kommunikáció!
A héten ez volt a tizedik edzésünk, nem volt rossz.


Vélemény, hozzászólás?